"ZNA LI PRIJOVIĆKA DA U DECEMBRU MORA DA PRIJAVI BORAVAK U ZAGREBU" Reakcije na mrežama zbog Prijinog pete Arene su HIT
Foto: Petar Aleksić, Printscreen

duhovito

"ZNA LI PRIJOVIĆKA DA U DECEMBRU MORA DA PRIJAVI BORAVAK U ZAGREBU" Reakcije na mrežama zbog Prijinog pete Arene su HIT

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović juče je zakazala i petu zagrebačku Arenu. Karte za četiri koncerta su rasprodate, a peti je već pušten u prodaju.

Komentari na društvenim mrežama su krajnje duhoviti: "Zna li Aleksandra Prijović da u decembru mora da prijavi boravak u Zagrebu jer duže od tri dana je u EU?", "Aleksandra Prijović zakazala 5, arenu Zagreb, a ja i ti ne mozemo ni datum za date…", samo su neki od komentara na platformi X, nekadašnji Tviter.

Podsetimo, Aleksandra Prijović postala je rekorderka u broju najviše zakazanih koncerata u Areni Zagreb, a juče je ostala bez teksta nakon dobijene informacije da je otvorena prodaja karata i za petu Arenu.

- Peta Arena, peta večer ljubavi i pet puta hvala! Ponosna sam i od srca zahvalna na količini ljubavi i podrške koju mi dajete. Ne znam što da vam drugo kažem, osim da vas volim i jedva čekam da uživamo i stvorimo uspomene koje ćemo čuvati i pamtiti zauvek. Verujte mi da će svaku veče u Zagrebu biti posebno - poručila je Prijović obožavateljima putem Extra FM-a.

kurir.rs

Bonus video:

00:49

Aleksandra Prijović peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track