"IDU NA KONCERT DA BI BILI VIĐENI, 70 POSTO NE ZNA PRIJINE PESME" Fanovi besne zbog reči Tončija Huljića: Sujeta mu ne da mira
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

izazvao buru na društvenim mrežama

"IDU NA KONCERT DA BI BILI VIĐENI, 70 POSTO NE ZNA PRIJINE PESME" Fanovi besne zbog reči Tončija Huljića: Sujeta mu ne da mira

Stars -

Aleksandra Prijović nakon vrtoglavih uspeha, nastavlja da obara sve rekorde.

Održala je tri spektakularna koncerta u Beogradu, rasprodala karte za četiri Arene u Zagrebu, pa zakazala i peti koncert, a hrvatski muzičar Tonči Huljić izjavom o mladoj muzičkoj zvezdi izazvao je brojna negodovanja na Tviteru.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

- Ja verujem da sedamdeset odsto ljudi koji idu na koncert ne znaju njene pesme, ali idu da bi bili viđeni. Prija nije ništa popularnija nego što je bila pre godinu dana ili što će biti za godinu dana, to je jednostavno tako - započeo je Huljić u jednoj emisiji, pa nastavio:

- Uvek je voće iz tuđeg vrta slađe i tu nema dalje priče. To se zalomilo sad tako i uostalom zašto niko ne priča o Dinu Merlinu koji je isto tako rasprodao, po ne znam koji put već četvrtu arenu - rekao je Tonči.

Tonči Huljić
foto: Kurir televizija

Komentari koji su se mahom ređali ispod objave ovog videa, bili su da mu sujeta ne da mira, jer je potpuno nelogično da jedan ostvaren čovek tako komentariše uspeh jednog mladog izvođača.

Kurir/Blic

Bonus video:

00:49

Aleksandra Prijović peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track