"ELEKTRA ELITE JE MUVA KOJU SAM OMLATILA MUVOLOVKOM" Vendi nikad ŽEŠĆE oplela po transrodnoj koleginici: Iz nje izviru DEMONI!
Foto: Kurir TV, Nemanja Nikolić, Shutterstock

HAOS

"ELEKTRA ELITE JE MUVA KOJU SAM OMLATILA MUVOLOVKOM" Vendi nikad ŽEŠĆE oplela po transrodnoj koleginici: Iz nje izviru DEMONI!

Stars -

Vesna Vukelić Vendi žestoko je oplela po Elektri Elit, koja je za nju istakla da je "srušena šupa" i "da glumi nekog pravoslavca".

Vendi je za Kurir u svom stilu prokomentarisala uvrede koje je na njen račun iznela transrodna pevačica.

Vesna Vukelić Vendi
foto: Kurir, Printscreen

- Ne mogu topom da ubijam muvu koju sam već omlatila muvolovkom. Za sve je kriv Miloš Stojković kvazi teolog, koji je Elektru Elitu nazvao sestrom u Hristu, umesto bratom u antihristu. I da neznanje i bezumlje Miloša Stojkovića, kvazi teologa, bude još veće, uporedio je brata Elektru u antihristu sa pokajanjem Sv. Marije Egipćanke, poželevši mu njen put. Za sve je kriv Miloš Stojković jer nije onjušio Đuru Ostojića. I tako zamajava narod pričama o sestri u Hristu, umesto da problem nazove bratom u antihristu. Ova pojava nije krštena, kako se sama hvali. Zato demoni izviru iz nje i vraćaju se u nju. I govore kroz Elektru Elitu, kako je samu sebe nazvala. Neka je "lovi" Miloš Stojković, kvazi teolog, jer do sada je samo lovio pogledom ogroman dekolte Maje Nikolić u emisiji koji mu nije smetao. Naprotiv, bio je oduševljen - poručila je Vendi za Kurir.

Vendi
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Elektra se oglasila za medije i žustro odgovorila na Vendino ponašanje i komentare koje je o njoj iznela kada ju je drugi put spomenula u jednoj emisiji.

- Moja najveća životna greška je što sam dozvolila sebi da jednom prilikom sedim preko puta nje u emisiji. To je jedino zbog čega se kajem u životu. Nikada nisam ponižavala ljude, ali ona je zasluženo poniženje za javnu scenu i čovečanstvo. Vendi ima tešku muku. Ta žena, koja je najniža šatorska pevaljka, raspandrkača i srušena šupa, pravi budalu od sebe u želji da se opere od svoje životne propasti i sramote tako što se jadna trudi da odglumi intelektualca i pravoslavca. Nemojte je više zvati u emisije da se ponižava. Takođe nemojte mene više pitati da komentarišem svakakve izbljuvke - poručila je Elektra Vukelićevoj zaključivši ovu temu u intervjuu.

Elektra elite
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

02:34

ISISALA MU JE MOZAK KROZ POLNI ORGAN! Vendi otkrila kako je Mis Svetlana zadovoljila Gavrilovića: SKAKUTAO JE OD SREĆE 3 MESECA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track