GEJ AFERA RAZVALJUJE ESTRADU! Poznati milioner smuvao našeg najpoznatijeg JUTJUBERA, pre toga bio sa PEVAČEM, skroz RASKRINKANI
Foto: Shutterstock, Ilustracija

skandal

GEJ AFERA RAZVALJUJE ESTRADU! Poznati milioner smuvao našeg najpoznatijeg JUTJUBERA, pre toga bio sa PEVAČEM, skroz RASKRINKANI

Stars -

Jedan od biznismena mlađe generacije koji je već postao milioner, ne može da preboli prekid ljubavne veze sa jednim od najpopularnijih jutjubera mlađe generacije!

Ljubavna afera njih dvojice, kao i tajna veza koju je ovaj biznismen svojevremeno imao s jednim od naših poznatih pevača, glavna su tema estradnih kuloara.

Biznismen i jutjuber su, kako tvrde izvori, bili u vezi skoro godinu dana, a njihov odnos se završio kada mu je influenser saopštio da on ipak nije homoseksualnog opredeljenja i da mogu da ostanu samo prijatelji.

Gej Afera, Gej, Dva Muškarca
foto: Shutterstock, Ilustracija

- Biznismen je totalno odlepio za jutjuberom. On ga je bukvalno izdržavao tokom njihove veze, finansirao mu je luksuzni život i vodio ga je sa sobom na putovanja po luksuznim destinacijama - od najskupljih hotela na Crnogorskom primorju, pa do Dubaija i Maldiva.

Kupio mu je i nekoliko skupocenih automobila, kojim se on posle hvalio na sva usta po gradu. Zauzvrat, influenser mu je u krevetu ispunjavao sve seksualne želje i maštarije, iako do tada nikad nije imao ništa s muškarcima. U početku je sve trebalo da bude samo seks šema, ali se biznismen zaljubio, pa je vezu s njim hteo da podigne na viši nivo.

Njihova afera je trajala sve dok se jutjuber nije proslavio, te je i sam zarađivao i više nego dovoljno za svoje potrebe. Ubrzo mu je rekao da više ne želi da ima takav odnos s njim i da mu to ne prija, jer nije homoseksualac, ali da mogu da ostanu prijatelji. Biznismena je ovo mnogo pogodilo, pa iako je od njihovog raskida prošlo već neko vreme, on njega i dalje ne može da ga preboli. Svim prijateljima priča koliko pati za njim, a posebno ga je pogodilo kada je ovaj mladić u javnosti predstavio svoju devojku, s kojom sada i živi i od koje se ne odvaja - ispričao nam je naš izvor, a onda nam je otkrio i detalje veze biznismena s jednim mlađim pevačem:

- Pre jutjubera, ovaj biznismen koji ne krije da je gej, bio je u vezi i s jednim od tada najpopularnijih pevača mlađe generacije, koji nikada nije hteo da prizna da ga privlače muškarci, pa je za paravan uvek koristio neku od svojih koleginica s kojima je bio u vezi, a koje to nisu mogli ni da naslute. Ta ljubav je bila na prvi pogled, nisu se odvajali jedan od drugog.

Gej, afera, Gej Afera
foto: Shutterstock

Oni su se međusobno predstavljali kao prijatelji, ali su svi znali o čemu se tu radi. Viđali su se u biznismenovoj vili na Dedinju, gde je živeo kada je boravio u Beogradu, a često su odlazili i u Niš, gde su se viđali u hotelu u centru grada. Pošto mu novca nije manjkalo i ovog pevača je, kao i sve ostale partnere, finansirao, pa mu je tako i njemu obezbedio život na visokoj nozi. Iako je i on sam dosta dobro zarađivao, njegova zarada nije bila ni približna biznismenovoj.

Često mu je za odlazak na nastupe obezbeđivao i privatne avione, kojim je nekad i sam upravljao. Do njihovog raskida je došlo zbog ljubomore, jer je biznismen bio jako posesivan, a to je počelo sve više da smeta pevaču. Nakon par meseci od raskida i neobaveznih veza, on je upoznao gorepomenutog jutjubera i sve ostalo je istorija. Koliko sada znam, biznismen opet uživa u vezi sa jednim Novosađaninom i već neko vreme žive na Azurnoj obali - završava naš izvor.

Ekipa Kurira

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track