ANA ĆURČIĆ OTKAZALA GOSTOVANJE U "ELITI", DUŠICA SE ODMAH OGLASILA! Svi sumnjaju na jedan RAZLOG, a evo šta voditeljka KAŽE
Foto: Petar Aleksić

ISKRENO

ANA ĆURČIĆ OTKAZALA GOSTOVANJE U "ELITI", DUŠICA SE ODMAH OGLASILA! Svi sumnjaju na jedan RAZLOG, a evo šta voditeljka KAŽE

Stars -

Petak veče u "Eliti" rezervisano je za emisiju "Pitanja novinara", a televizija Pink je za večeras najavila i dva ekskluzivna gostovanja. Naime, u studiju voditeljke Dušice Jakovljević trebalo je da se nađu dve bivše zadrugarke - Ana Ćurčić i Milica Veselinović.

Svoje gostovanje sinoć je potvrdila i Ana Ćurčić. Naime, ona je okačila stori na društvenoj mreži Instagram i poručila svojim pratiocima da će moći da je gledaju na ružičastoj televiziji.

Ana Ćurčić
foto: Ata Images

Međutim, Ana se u međuvremenu predomislila. Naime, nakon Pinkove najave gostovanja sa Milicom Veselinović, Ćurčićeva se ponovo obratila pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Dušica Jakovljević
foto: Nemanja Nikolić

Nakon što je Ana otkazala gostovanje, voditeljka Dušica se oglasila za domaći medij i progovorila o bezobrazluku koji je Ana javno pokazala.

- Nemam komentar, ja sam voditeljka. Tako da ko došao dobrodošao - poručila je Dušica.

Još uvek nije poznato što je Ana donela ovu odluku, ali su mnogi zaključili da se Ana "uzvezdila" i da nije želela da gostuje sa Milicom, već sama. Ana nije dodatno pojasnila zbog čega je odustala od gostovanja.

Kurir.rs/Srbija Danas

Bonus video:

00:24

Dušica Jakovljević pokazala novi nos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja