JEDNA JE JEDVA ZAVRŠILA OSNOVNU?! Ove škole su završile srpske voditeljke, neke imaju i po 2 FAKULETA, a ona je diplomirala sa 9,2
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

JEDNA JE JEDVA ZAVRŠILA OSNOVNU?! Ove škole su završile srpske voditeljke, neke imaju i po 2 FAKULETA, a ona je diplomirala sa 9,2

Stars -

Svakog dana ih gledamo na malim ekranima, ali retko se govori o tome kakvo obrazovanje imaju naše poznate voditeljke. Pre svojih bogatih karijera mnoge od njih su i te kako ulagale u svoje obrazovanje.

Marija Kilibarda je studirala na Fakultetu političkih nauka, smer Socijalni rad i politika i na Višoj školi smer sportski menadžment.

Marija Kilibarda
foto: Ata images

Dea Đurđević je završila dva fakulteta - pored žurnalistike, pohađala je osnovne i master studije iz oblasti državne bezbednosti. Svaki slobodan trenutak često je provodila u streljani.

DEA ĐURĐEVIĆ
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Sanja Kužet, prepoznatljiva voditeljka "Zvezda Granda", studirala je geografiju, a završila međunarodnu poslovnu ekonomiju.

Sanja Kužet
foto: Petar Aleksić

Jelena Bačić Alimpić završila je Filozofski fakultet u Novom Sadu, smer jugoslovenska književnost i srpskohrvatski jezik. Poslednjih godina se povukla sa malih ekrana i posvetila se karijeri spisateljice.

Jelena Bačić Alimpić
foto: Dragana Udovičić

Lea Kiš, koju mnogi prepoznaju po specifičnom glasu, magistrirala je komunkologiju i ima doktorat iz oblasti kulture i medija na Fakultetu dramskih umetnosti.

Lea Kiš
foto: Printskrin/Instagram

Kristina Radenković, voditeljka "Slagalice", završila je Prirodno matematički fakultet i Akademiju umetnosti. Kristina Radenković je na nagovor majke upisala turizmologiju na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, dok se nakon završene prve godine predomislila i prešla na Akademiju umetnosti u istom mestu. Diplomirala je na klasi Bora Draškovića sa prosečnom ocenom 9,2.

Kristina Radenković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bojana Ristivojević, pored Visoke poslovne škole, završila je i Pravni fakultet u Novom Sadu. Naime, želja njenog oca bila da mu jedna od ćerki bude pravnica.

Bojana Ristivojevic
foto: Printscreen

Tamara Raonić, voditeljka Grand šoa, pre nego što se povukla i posvetila porodici, navodno je završila samo osnovnu školu. Naime, ona se odmah nakon škole prijavila na konkurs za stjuardese jedne avio kompanije i uspešno prošla konkurs.

Tamara Raonić
foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track