ODRASLA U TEŠKOM SIROMAŠTVU, A ONDA SU JE DALI NA USVAJANJE: Jedna sestra joj se udavila, sa 19 je promenila ime i celu subinu
Foto: ATA Images

teška sudbina

ODRASLA U TEŠKOM SIROMAŠTVU, A ONDA SU JE DALI NA USVAJANJE: Jedna sestra joj se udavila, sa 19 je promenila ime i celu subinu

Stars -

Mina Kostić, rođena je kao Minira Jašari, a kada je napunila 19 godina odlučila je da promeni svoje ime i prezime.

Mina Kostić
foto: Stefan Jokić

Ona je odrasla u siromaštvu i bedi, a o teškom detinjstvu više puta je govorila u javnosti i nikada se nije stidela svog porekla.

Mina je odrasla u mnogobrojnoj porodici, a u nedostatku finansijskih sredstava i uslova za život, roditelji su odlučili da je daju na usvajanje kada je imala samo pet godina.

Mina Kostić
foto: Antonio Ahel/ATAImages, screenshot

- Moja mama je rodila desetero dece i četvoro pobacila - rekla je pevačica jednom prilikom.

Kostićevu je usvojila i odgajila Duda Ivanović, inače tetka poznatog repera Ivana Ivanovića Đusa, sa kojim je Mina boravila u rijalitiju "Farma 2", a kasnije i snimila duetsku pesmu.

Mina se i kasnije suočila sa brojnim životnim nedaćama, a velika porodična tragedija joj je promenila život. Njena rođena sestra se udavila u tinejdžerskom periodu.

Mina Kostić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Jedna sestra mi se utopila kad je imala trinaest godina... Jako teško sam to podnela. To se dogodilo 1992. godine. Kad god se toga setim bude mi teško, ali kažem sebi tako je valjda moralo biti. Tako je valjda Bog hteo. To je bila sudbina - rekla je Mina u jednom intervjuu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:57

OTETO-PROKLETO! Mina Kostić otkrila da je sa pokojnim Džejom gradila zgradu! URADILI IM NEŠTO STRAŠNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track