"GOSPODIN RASTA MI JE OTEO BEBU OD 4 MESECA" Ana Nikolić žestoko optužila bivšeg muža:"Dosta sam ćutala"
Foto: Damir Dervišagić

pljušte optužbe

"GOSPODIN RASTA MI JE OTEO BEBU OD 4 MESECA" Ana Nikolić žestoko optužila bivšeg muža:"Dosta sam ćutala"

Stars -

Pevačica Ana Nikolić ponovo ratuje sa svojim bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima ćerku Taru.

Ana je ovog puta u javnost iznela njihove privatne prepiske, a potom ga ponovo optužila da je član klana Veljka Belivuka.

Ana Nikolić
foto: Ata images

- U našoj vezi/braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album, si u životu provela na "lečenju" i otkazivala samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu ti neću dati ništa. jer nakon pretnje mojim roditeljima, slanjem onog sramotnog klipa, možemo samo na sud. Nego pazi ti da ti se slučaj ne okrene u "zanemarivanje deteta", a to je krivično i ide se u zatvor. A ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko usr*li na tvoje pretnje, kao što vidiš. A sad lepo odj*bi - stoji u poruci koju je Ana objavila.

Stefan Đurić Rasta, Veljko Belivuk
foto: Zorana Jevtić, Nikola Anđić

Nikolićeva je potom iznela teške optužbe na račun bivšeg supruga.

- Da li je ovo psihićko zlostavljanje pitam? Ovakve poruke ja čitam šest godina i ćutim, ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đurić Rasta, vrlo blizak saradnik Veljku Belivuku, mi je oteo bebu od četiri meseca, pod pretnjama smrću. Mislim da sam dosta ćutala i trpela zlostavljanje psihičko. Od ovog trenutka čitaćete svakog dana o gospodinu Rasti, zvaničnog člana ekipe Veljka Belivuka, koji je mleo ljude u mašini za meso - napisala je Ana, pa nastavila:

- P.S. Svaka moja suza pored kreveca praznog je hiljadu godina samoće za odgovorne. I baš to im se i desilo. Samo ne znam zašto ovaj nesretnih Rasta još uvek nešto mafija, pret i zašto nije dobio 100 godina zatvora? - dopisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Stefan Đurić Rasta, rasta, Ana Nikolić
foto: Stefan Stojanović MONDO, Damir Dervišagić

Podsetimo, Nikolićeva se nedavno žestoko obrušila obrušila na svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i to zbog njegovog intervjua, u kome je između ostalog, reper govorio o njenim problemima, kao i da je tu da joj pomogne za sve što joj treba u životu.

Kurir.rs

Bonus video:

01:00

Ana Nikolić podivljala u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track