NIŠTA OD KONCERTA U ARENI! Hari Mata Hari surovo iskren: "Radije bih ostao u intimnijim prostorijama, Arena je za..." (VIDEO)
Foto: Instagram Printscrean

otkrio i koje pesme od kolega sluša

NIŠTA OD KONCERTA U ARENI! Hari Mata Hari surovo iskren: "Radije bih ostao u intimnijim prostorijama, Arena je za..." (VIDEO)

Stars -

Hari Mata Hari zakazao je još jedan nastup u mts Dvorani, tačnije dan posle prvobitno dva zakazana koncerta 14. i 15. oktobra u Beogradu.

Ovogodišnji nastup simbolično nosi naziv „Kad dođe oktobar“, a pre samog početka spektakla, pevač je u iskrenom intervjuu za Kurir otkrio zbog čega neće održati koncert u Areni.

-Ljubavne pesme koje pevam vezuju ljude. Popularni smo u celoj regiji i zbog čega mi je veoma drago - rekao je pevač u razgovoru sa pripadnicima sedme sile.

Hari Mata Hari
foto: Kurir

Na pitanje da li u skorije vreme planira da održi i koncert u Areni pevač je rekao:

-Kada nešto novo snimim možda i Arena dođe na red. Arena je sada profilisana za određene vrste pevača, pa imam osećaj da bih radije ostao u intimnijim prostorima kao što je nrp. "Sava centar".

Hari Mata Hari
foto: Kurir

Hari je otkrio i koje pesme od kolege sluša za svoju dušu.

-Volim stare narodnjake, Tozovca, Nedeljka Bilkića, Silvanu - odgovorio je pevač.

Detaljnije u prilogu.

06:32

Hara Mata Hari intervju

Kurir.rs

Bonus video:

01:01

HIT! DRAGANU SRAMOTA DA GOVORI O LISTI STVARI KOJE TRAŽI ZA KONCERT Spisak nije dugačak, ali jedno je obavezno i IZNENAĐUJUĆE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track