DEČKO TANJE SAVIĆ KAO DETE DOŽIVEO VELIKU TRAGEDIJU! Pevačica otkrila detalje iz Mukijevog detinjstva : Kada je imao 12 godina...
Foto: Printscreen/Instagram

TUGA

DEČKO TANJE SAVIĆ KAO DETE DOŽIVEO VELIKU TRAGEDIJU! Pevačica otkrila detalje iz Mukijevog detinjstva : Kada je imao 12 godina...

Stars -

Tanja Savić nedavno je otkrila da je njeno srce osvojio 11 godina mlađi muškarac, pilot,Muhamed Muki Bešić. Pevačica se od tada ne odvaja od svog izabranika, a nedevno je gostovala u jednoj emisiji gde je progovorila o odnosu sa Mukijem, ali i o teškim situacijama iz njegovog privatnog života.

Tanja Savić
foto: Printskrin/Instagram

Nakon što su mediji pisali da Tanjna majka ne podržava vezu ćerke, pojavila se i priča da i otac Bešića takođe nije srećan zbog njegovog izbora. Međutim, Savićeva je sada izjavila da to nije istina i da je Muki nažalost još kao mali doživeo veliku tragediju, kada je sa 12 godina ostao bez oca.

- Pisalo se da od mog partnera otac ne odobrava našu vezu. Međutim, njemu je otac preminuo kad je on imao 12 godina. To mu je donelo tu borbenost i sve ono što je danas. - rekla je pevačica.

Podsetimo, Muki je rodom iz Bijeljine, a živeo je u Nemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pevačica ju je tek pre nekoliko dana potvrdila. Oglasila se na mrežama i zajedničkim fotografijama pokazala koliko je srećna.

- Jeste li ikad zastali i pomislili: „Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se“ – navela je Tanja na Instagramu.

Kurir.rs/ Pink.rs

Bonus video:

00:24

Tanja Savić obilazi manastire sa porodicom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track