NENAD MANOJLOVIĆ PROGOVORIO O KARIJERI RADE MANOJLOVIĆ: "Ne znam šta može da očekuje..." Svojoj sestri želi samo OVO
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENO

NENAD MANOJLOVIĆ PROGOVORIO O KARIJERI RADE MANOJLOVIĆ: "Ne znam šta može da očekuje..." Svojoj sestri želi samo OVO

Stars -

Nenad Manojlović, pevač i polubrat Rade Manojlović, priznaje da je danas veoma teško snimiti hit pesmu, a progovorio je i o odnosu sa pevačicom i prokomentarisao njenu novu pesmu i najavu albuma.

Nenad koji je kao i Rada ponikao u „Zvezdama Granda“, tvrdi da danas ovaj format retko gleda. Kao razlog naveo je nedostatak vremena, ali i to što nije ljubitelj televizije. Ipak, da se sad takmiči znao bi koga bi odabrao za mentora

-Nisam neko ko gleda televiziju i dok sam se takmičio, gledao sam isključico samo emisiju u kojoj sam se ja pojavljivao. Iskreno, da sam imao mentora mislim da bi bilo drugačije, lakše. Kad smo se mi takmičili, sve je bilo na nama od izbora pesama, pripreme. Nije svaka pevač sposoban da izabere pravu pesmu za sebe. Imati mentora da pomogne je velika stvar. Ja mislim da bih uvek imao šta da naučim od Ane Bekute - istakao je Nenad i dodao da bih nju i izabrao za mentora.

Nenad Manojlović
foto: Kurir televizija

-Neverovatno je koliko žena ima istančan njuh da nađe hit pesmu. Sve njene numere su hitovi, kod nje nema promašaja. Mislim da bih joj apsolutno verovao - dodao je.

Njegova sestra nedavno je nakon duže diskografske pauze objavila novu pesmu, a najavila je i novi album, što je Manojlović prokomentarisao.

Rada Manojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

-Slušao sam pesmu koju je objavila. Mislim da se polako vraća na stari kolosek veselih pesama koje su u njenom nekom žanru. Želim joj svu sreću. Ne znam šta može da se očekuje, zato što je ovo jedno more od kog ne znaš šta da očekuješ. Čak i kad si siguran u pesmu, da je savršena, ti ne znaš da li će da prođe. Ja joj želim da joj pesma zaživi u narodu i jedva čekam da vidim šta je dalje spremila. Drago mi je da se odlučila na taj korak, zato što duže vreme nije radila po tom pitanju. Bilo je krajnje vreme. Znam da je predana karijeri, zaljubljena je u svoju karijeru, da je veliki profesionalac, da je veliki radnik- rekao je Nenad i nastavio:

-Po svojoj koži mogu da zaključim i znam da je teško naći vremena za sve, da se ispoštuje publika, nastupi, da se uđe u studio, da se odmori glas i da se u studiju otpeva kako treba. Dobro je što se odlučila da ostavi još nešto iza sebe, nadam se da će još više da se zalaže i će to krunisati nekim koncertom. Posle nekoliko godina blistave karijere to bi bio sledeći logičan korak da se dokaže. To jedino nije pravila ili da se pojavi u nekim filmovima kao ostale pevačice.

Nenad Manojlović
foto: Printskrin TV Prva

Pevač ne krije da već dve godine ne staje, a krivac za to je pandemija korona virusa koja je stopirala mnoge nastupe. Kako kaže, kad sve ispoštuje, tada će i ući u studio.

-Došlo je to neko vreme kada je velika potražnja. Nakupilo se dosta nastupa koji su tokom korone bili odloženi, sad to treba ispoštovati. Nekom od pevača se odrazilo na zdravlje, nekom na psihu, ali radi se. Pred Novu godinu ću nahvatati par dana da uđem u studio i da snimim par pesama koje sam izabrao - istakao je u intervjuu.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:15

Rada Manojlović potpuno sredjena peva u prasini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja