SVI MISLE DA SU PRIJI NAJVEĆI USPEH SILNE ARENE, A ZAPRAVO JE OVO ISTINA! Objavila FOTKU koja dokazuje šta joj NAJBITNIJE
Aleksandra Prijović, Foto: Petar Aleksić

zanimljivo

SVI MISLE DA SU PRIJI NAJVEĆI USPEH SILNE ARENE, A ZAPRAVO JE OVO ISTINA! Objavila FOTKU koja dokazuje šta joj NAJBITNIJE

Stars -

I dok o njoj ne prestaje da se piše danima unazad kako u Srbiji tako i u regionu, Aleksandra Prijović slobodno vreme koristi da provodi sa najmilijima.

O tome koliko je koncerata rasprodala, ne moramo više govoriti jer se u svakom gradu gde je zakazala spektakl traži karta više. Međutim, iako je veoma zauzeta probama, intervjuima, najnovija fotografija Aleksandre Prijović pokazala je gde i sa kim uživa kada uhvati pauzu između svih obaveza.

Mlada muzička zvezda ovih dana boravila je u Hrvatskoj kako bi reklamirala zakazane zagrebačke arene za početak decembra.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

Ipak, čim se vratila u Beograd otrčala je u zagrljaj sinu Aleksandru koji ne voli da bude razdvojen od mame. Preslatki plavušan bio je gost na dva od tri mamina koncerta, a pevačica mu je sa bine uputila emotivnu poruku.Aleksandra ne voli svog mezimca da eksponira javno, te su retke prilike kada i na društvenim mrežama objavi neku sliku sina. Ipak, sada je napravila presedan.

Fotografija Aleksandre Prijović zabeležila je emotivan, porodičan trenutak u kojem su najviše uživali unuk i deda. Aleksandar se nalazio u zagrljaju svog deke po mami, Nedeljka Prijovića.

Kurir.rs / Pink

Bonus video:

00:49

Aleksandra Prijović peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja