OVAJ ČOVEK JE GLAVNI KRIVAC ZA PRIJIN USPEH, A NIJE FILIP! Aleksandra priznala: Mogu da ga pozovem u bilo koje vreme
Foto: Ata images

on joj je najviše pomogao

OVAJ ČOVEK JE GLAVNI KRIVAC ZA PRIJIN USPEH, A NIJE FILIP! Aleksandra priznala: Mogu da ga pozovem u bilo koje vreme

Stars -

Kada je sa 18 godina Aleksandra Prijović pravila svoje prve velike korake na estradi, nije ni sanjala da će samo 10 godina kasnije postići vrtoglavi uspeh, postati mnogima muzički uzor i tema broj jedan u celom regionu.

Nakon tri održana koncerta u Beogradu, zatim pet rasprodatih Arena u Zagrebu i nekoliko u Sarajevu, Nišu i Tuzli, mnogi se pitaju šta je ključ njenog uspeha i ko je glavni „krivac“ što je trenutno zvezda broj 1.

Aleksandra je popularnost stekla u „Zvezdama Granda“, a iako mnogi tvrde da je za njen uspeh najviše zaslužan njen suprug Filip Živojinović koji i potpisuje njen novi album, zapravo je pevačica nedavno istakla da su njen trud, rad i zalaganje konačno se isplatili.

Žika Jakšić, Aleksandra Prijović
foto: Nemanja Nikolić, Antonio Ahel/ATAImages

Na samom početku karijere, kada je tek izašla iz takmičenja, Aleksandra je oko sebe imala čelne ljude „Grand produkcije“, a najviše joj je pomogao Žika Jakšić.

- Najveću podršku sam dobila od njega kad sam ušla u finale, kad sam potpisala ugovor i počela da radim, da snimam pesme. Eto, koliko je prošlo godina i dalje imamo fenomenalnu saradnju, tačnije prelep odnos. Uvek su i Saša i on bili tu za mene šta god da je u pitanju, za svaki savet znam da mogu da pozovem u bilo koje vreme - istakla je Aleksandra.

Podsetimo, Aleksandra je uoči koncerta u beogradskoj Areni otkrila da joj je na početku karijere bilo teško, kao i da su u to vreme sve pevačice iz takmičenja bile skuplje od nje.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Petar Aleksić

-Kada sam počela da radim i godinu dana nakon što sam potpisala ugovor za „Grand“, svi su koštali više od mene i svi su više radili, meni je to došlo vremenom i cena je rasla, ali nikada mi nije bilo krivo- rekla je i dodala da se nadala da će se njen trud isplatiti.

- Ja sam govorila uvek: „Hvala Bogu, neka radi, neka košta sto puta više jednog dana ću i ja“. Mislim da ljudi kada veruju sebi i ne žele drugima loše, jer se ja i danas radujem zbog svačijeg uspeha, meni ne može da bude krivo. Ja želim svima sve najbolje i kada je čovek siguran u sebe i radi pošteno, ne može drugačije da mu se desi, zaslužila sam sve ovo - iskrena je bila Prija.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:49

Aleksandra Prijović peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja