ALEKS NIKOLIĆ KONAČNO RAZJASNILA DILEMU! Nakon navoda da je TRUDNA MORALA DA NAPUSTI STAN jer je ostala bez novca ISPRIČALA SVE
Foto: Printskrin/Instagram

sada je sve jasno

ALEKS NIKOLIĆ KONAČNO RAZJASNILA DILEMU! Nakon navoda da je TRUDNA MORALA DA NAPUSTI STAN jer je ostala bez novca ISPRIČALA SVE

Stars -

Otkako su raskinuli veridbu i objavili trudnoću Aleksandra Nikolić i Filip Car jedna su od glavnih tema u domaćim medijima.

Međutim, nedavno je u javnosti isplivala informacija da se pobednica "Zadruge 6" nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, zbog čega je čak ostala i bez krova nad glavom.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Petar Aleksić

Naime, kako su tvrdili domaći mediji, Aleksandra je zbog neredovnih primanja morala na napusti stan koji je iznajmljivala tokom boravka u Beogradu.

Tim povodom oglasila se i ona i otkrila istinu.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Nenad Kostić, Ana Paunković, Printscreen Instagram

- To su budalaštine i gluposti. Ja odlično živim i nikada javnost neće doživeti od mene da budem u takvoj situaciji. Nikada se nešto tako neće pričati o meni zato što sam i te kako sposobna, mlada, perspektivna i ambiciozna i naravno da nisam u takvoj situaciji - istakla je Aleksanra za medije.

Filip i Aleksandra su, podsetimo, žestoko ratovali preko društvenih mreža i u emisijama, a raskinuli su zbog Filipove prevare i ljubavne afere sa starletom Majom Marinković.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:23

Oglasio se Filip Car posle priča da je tukao trudnu Aleks, pokaza celu prepisku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja