BRANKA NEVISTIĆ VAŽI ZA JEDNO OD NAJLEPŠIH TV LICA, A TEK DA VIDITE SINA: Luka izrastao u pravog frajera, ponosna mama blista
Foto: Printcreen

BRANKA NEVISTIĆ VAŽI ZA JEDNO OD NAJLEPŠIH TV LICA, A TEK DA VIDITE SINA: Luka izrastao u pravog frajera, ponosna mama blista

Stars -

Branka Nevistić već godinama je u srećnom braku sa biznismenom Branislavom Grujićem. Odavno je nema na malim ekranima, iako bi mnogi voleli ponovo da je vide. Putuje po svetu, uživa, posećuje gradska dešavanja i tek ponekad se oglasi na Instagramu.

Branka Nevistić, Branislav Grujić
foto: Dragana Udovičić

Pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga, lepa voditeljka živela je u vanbračnoj zajednici sa bivšim košarkašem Momčilom Lavrnićem. Posle raskida on se oženio pevačicom Anom Stanić, s kojom je dobio sina. No, ima i starijeg – upravo sa Brankom.

Luka Lavrnić ne voli da se eksponira, iako ima dovoljno godina za to, a i razloga. Naime, toliko je zgodan da mu je, verujemo, u svakom trenutku za petama armija obožavateljki.

Branka Nevistić
foto: Printskrin/Instagram

„Moje srce”, napisala je Branka pored fotografije sa naočitim momkom, za glavu višim od nje. Visinu je očigledno nasledio od tate.

Svaka zaposlena žena i majka ima isti zadatak. Ne mislim da sam nešto više posebna u tome. Majčinstvo je učinilo da se osećam snažnijom i jačom. Ponosna sam na sebe jer sam uspela da u isto vreme gradim karijeru i budem dobra majka. Posvećenost porodici za mene je uvek na prvom mestu. Bilo mi je najnormalnije da tokom prve dve godine Lukinog odrastanja neprekidno budem uz njega – izjavila je ponosna mama jednom prilikom za Story.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

01:02

SPASLA SAM GORANA BREGOVIĆA! Jovana Jeremić ispričala kako je IZVUKLA rok legendu: Da me nije bilo izgubio bi SILNE HILJADE EVRA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja