"A JA JELA ..." Seka Aleksić URNEBESNIM KOMENTAROM odgovorila Didi Janković koja je HOLIVUD "DONELA" U SRBIJU: Mreže gore!
Foto: Marko Suvić, Petar Aleksić

svojim izjavama neretko privlači veliku pažnju

"A JA JELA ..." Seka Aleksić URNEBESNIM KOMENTAROM odgovorila Didi Janković koja je HOLIVUD "DONELA" U SRBIJU: Mreže gore!

Stars -

Pevačica Didi Janković svojim izjavama neretko privlači veliku pažnju korisnika društvene mreže Iks.

Tako je bilo i ovog puta kada je izjavila da je "dovela" Holivud u Srbiju jer u ponudi ima laser koji koristi i svetski glumac Bred Pit.

- Jako sam zadovoljna s obzirom da sam tek otvorila kliniku, već je gužva, svi non-stop zovu, telefoni su nam usijani. Mislim da je to što ja imam veliku karijeru u svetu i žene imaju poverenja u mene i moj izgled. Znaju da ja volim sve prirodno i da nekako ulažem kvalitetno u negu lica i tela, i to verovatno očekuju na mojoj klinici. Nedavno sam navila i laser koji koristi i Bred Pit, i znam da je u svetu kao bomba odjeknula vest da Bred Pit koristi taj laser. I ja sam dovela Holivud u Srbiju i sada i Srbija ima taj laser, žene lebde nakon tih tretmana- rekla je Didi Džej.

Jedna korisnica je odmah podelila pevačicinu izjavu i uz to napisala:

- Didi Holivud dovela u Srbiju. Žene lebde nakon njenih tretmana. Donela laser Breda Pita u Srbiju. Telefon joj usijan jer je svetska zvezda. A šta ste vi uradili danas? - pitala je.

Ova objava privukla je pažnju i pevačice Seke Aleksić, koja je veoma uticajna na pomenutoj mreži, a Sekin komentar nasmejao je sve.

- A ja jela kiflice do sad - napisala je ona kratko, na šta Didi nije ostala imuna, te je u šaljivom maniru poručila:

- Očekujem Seku na svojoj klinici da je sredim posle kiflica - rekla je pevačica za Kurir.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:19

SVI U ŠOKU, SEKA ALEKSIĆ DONELA BEBU NA SNIMANJE EMISIJE! Raša ostao bez teksta pa odma dotrčao OVO JOŠ NISTE VIDELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track