"UŠLI SMO NA KOSOVO I ODJEDNOM SU SRUŠILI MOST" Tatiana otišla da peva u Gračanicu, TO JE URADILA ZBOG JEDNE OSOBE! (VIDEO)
Foto: Kurir TV, Shutterstock

KURIR TV

"UŠLI SMO NA KOSOVO I ODJEDNOM SU SRUŠILI MOST" Tatiana otišla da peva u Gračanicu, TO JE URADILA ZBOG JEDNE OSOBE! (VIDEO)

Stars -

Nije toliko uobičajeno da pevači idu u dalje krajeve Srbije, odnosno da im centar karijere nije u prestonici, klubovima, gužvama.

Upravo je takva pevačica Tatiana, koja je bila gošća zabavnog sata Pulsa Srbjie, kod voditelja Ivana Gajića.

01:25

UŠLI SMO NA KOSOVO I ODJEDNOM ČULI DA JE SRUŠEN MOST Tatiana otišla da peva u Gračanicu, TO JE URADILA ZBOG JEDNE OSOBE!

Ona je nedavno došla sa juga, pa je pričala o svom iskustvu:

- Bila sam do Gračanice, pevala sam mojoj koleginici svadbu. Bilo je lepo, doduše bili smo malo umorni od puta. Mi generalno nismo imali problem, mi smo za 10 minuta prošli granicu, niko nije ništa rekao, bilo je mirno. Međutim, čula sam da je neki problem izbio 100 kilometara od nas, mislim da je srušen neki most, bukvalno te večeri.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:19

DIJALOG NIJE JEDINO REŠENJE ZA KIM Gajović: Srbija ima pravo po rezoluciji 1244 da pošalje kontigent vojske na Kosovo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track