ŠOK PRIZOR! Milan Stanković popio punu šaku LEKOVA, ''nagutao'' se medikamentima! Fanovi jako ZABRINUTI! (FOTO)
Foto: Printscreen

u žiži je medijskog interesovanja

ŠOK PRIZOR! Milan Stanković popio punu šaku LEKOVA, ''nagutao'' se medikamentima! Fanovi jako ZABRINUTI! (FOTO)

Stars -

Pevač Milan Stanković povukao se sa javne scene u jeku popularnosti, a u žiži je medijskog interesovanja otkad se pročulo da pevač sve češće vreme provodi u manastiru.

Pevač je neko vreme boravio u Grčkoj, gde je obilazio svetinje i potpuno se posvetio duhovnom životu. Prošlog vikenda smo ga uhvatili na jednoj rejv žurki u Beogradu, a sada je ponovo privukao pažnju kada je na svom storiju na Instagramu obavio šaku u kojoj drži gomilu lekova.

Milan Stanković
foto: Printscreen Instagram

"Svi moji suplementi" - napisao je Milan, a mnoge je šokirao ovaj prizor obzirom da je u ruci držao tačno 10 tableta.

Ova objava je u neku ruku zabrinula mnoge, jer su se zapitali da li je pevač preterao i da li je u redu da se pije tolika količina u odjednom.

Iako dodaci ishrani mogu da reše nedostatak hranljivih materija i obezbede zdravstvene koristi, oni ne mogu da zamene zdravu ishranu. Čak mogu da imaju nepoznate neželjene efekte i rizike.

Milan Stanković
foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Podsetimo, nakon što je Milanova bivša devojka i pevačica Rada Manojlović saznala da smo pevača uhvatili na jednoj rejv žurki u Beogradu, ostala je u čudu.

- Molim? Bože sveti. Nisam čula da je bio na nastupu, otrgao se kontroli, nismo se čuli dva dana i evo šta je uradio. Ja ga vučem i da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera - ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako - rekla je Rada koja se prekrstila kada je čula da je izašao u provod.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:07

Evo kako se oporavlja Milan Stanković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track