RADA ZBOG POPOVIĆA PLAKALA 30 DANA: Posle toga je skapirao... Pevačica zbog Saše izgubila šansu koju je iskoristila OVA pevačica
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen

dok jednom ne smrkne drugom ne svane

RADA ZBOG POPOVIĆA PLAKALA 30 DANA: Posle toga je skapirao... Pevačica zbog Saše izgubila šansu koju je iskoristila OVA pevačica

Stars -

Rada Manojlović ne može da prežali hit koji nije snimila, a pripao je njenoj koleginici Severini. Rada je otkrila da je danima plakala zbog samo jednog poteza čelnika Grand produkcije, Saše Popovića.

Dok je još Saša odlučivao o pesmama koje će snimiti "Zvezde Granda", a među kojima je bila i Rada, on je presudio da album “Dobrodošao u klub”, koji je nešto kasnije izdala Severina, ne padne njoj u šake.

Rada Manojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

–Od svih tih pesama postoje demo snimci koje sam ja otpevala. Saša Popović je tada još uvek birao pesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: ‘Meni nije nešto ovo…’ Nisu se dogovorili. Ja sam plakala mesec dana nakon toga– pričala je Rada jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji, pa otkrila kako je to uticalo na Popovića.

Saša Popović
foto: Print

–Posle toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pesme. Video je kako sam ja odreagovala i kakav je bum taj album napravio– otkrila je Rada.

Severina Kojić
foto: Printscreen

Nakon ove situacije Popović je promenio pravila.

–Rekao je: Deco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se mešam. Imate dozvolu da sami birate pesme– objasnila je pevačica svojevremeno.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

00:15

Rada Manojlović potpuno sredjena peva u prasini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track