NIKOLINA PIŠEK SE OGLASILA NAKON OTKAZIVANJA KONCERTA SAŠE KOVAČEVIĆA: "Sramota me je..." Evo šta je poručila bivšem saradniku
Foto: Printscreen/Instagram

sve iznenadila vest da je otkazan nastup

NIKOLINA PIŠEK SE OGLASILA NAKON OTKAZIVANJA KONCERTA SAŠE KOVAČEVIĆA: "Sramota me je..." Evo šta je poručila bivšem saradniku

Stars -

Danas je sve iznenadila vest da je otkazan koncert Saše Kovačevića u Bibinju kod Zadra, a kako su naveli iz opštine razlog je neslaganje stanovnika sa izborom muzičara.

- Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obaveštavamo vas kako smo primorani da otkažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. novembar. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih meštana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i doneli ovu tešku odluku - poručili su iz Berekina uz informaciju o povraćaju novca za kupljene karte, prenosi Index.hr.

Saša Kovačević
foto: BETA/Amir Hamzagić, Shutterstock

Sada se oglasila i voditeljka Nikolina Pišek, koja je istakla da žali zbog ovog slučaja, kao i da će iskoristiti prvu priliku da ode na Kovačevićev koncert.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

- Ako mi je nešto posebno teško palo u ovom muzičkom lovu na veštice, onda je to otkazivanje koncerta Saše Kovačevića. Čak me je i sram, jer Saša je dečko kojeg bi svaka majka volela imati za zeta. Pristojan, obrazovan, uspešan, talentovan, drag, uredan, pedantan, elokventan, sportista, izvanredan vokal i autor, šta ne valja? Žao mi je. Prvi sledeći koncert, gde god da bio, ja dolazim - napisala je Nikolina u okviru Instagram storija.

Podsetimo, Nikolina i Saša su imali saradnju davne 2011. godine, a u pitanju je pesma "Idemo do mene".

Kurir.rs

Bonus video:

00:03

Saša Kovačević pokazao svaki mišić na telu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track