"ODGAJANI SMO ZA SVET KOJI VIŠE NE POSTOJI" Hrvatska pevačica komentarisala uspeh Aleksandre Prijović: Svi se čudimo promenama...
Foto: Petar Aleksić

odgajane za svet koji više ne postoji,

"ODGAJANI SMO ZA SVET KOJI VIŠE NE POSTOJI" Hrvatska pevačica komentarisala uspeh Aleksandre Prijović: Svi se čudimo promenama...

Stars -

Muzička zvezda Aleksandra Prijović (28) održaće uskoro čak pet uzastopnih koncerata u Areni Zagreb, što je rekord kad je taj prostor u pitanju.

Njena koleginica iz Hrvatske Ivana Kindl prokomentarisala je uspeh srpske folk pevačice.

- U zadnjih 20 godina puno toga se promenilo, jer je stiglo digitalno doba i sve je dostupnije. Došle su nove generacije, novi stil i žanrovi, trenutno smo u instant vremenu gde se sve previše i prebrzo događa, sadržaji mladima brzo dosade. Problem je što su prethodne, pa tako i moja generacija, odgajane za svet koji više ne postoji, zato se iščuđavamo promenama - priča Ivana.

Ivana Kindl
foto: Printscreen

- Neki muzičari se drže svog puta i muzičkog stila koji ih ispunjava, svesni da neće puniti dvorane, neki su u žanrovima koji privlače masu, a neki su odustali ili se prebacili u novi biznis - dodaje Kindl.

kurir.rs/Index.hr

Bonus video:

01:09

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ JE HTELA DA SE JAVNO POLJUBIMO U ZVEZDAMA GRANDA Mladenović šokirala: Nisam htela da izvodimo cirkus!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja