"BIO SAM PRISUTAN..." Naš poznati pevač otkrio kako je Braja predvideo sudbinu Aleksandri Prijović
Foto: Kurir televizija

malo poznati detalji

"BIO SAM PRISUTAN..." Naš poznati pevač otkrio kako je Braja predvideo sudbinu Aleksandri Prijović

Stars -

Pevač Dženan Lončarević nedavno je u razgovoru otkrio kako je kompozitor Dragan Brajović Braja predvideo sudbinu mlade zvezde Aleksandre Prijović.

Kako je istakao, bio je prisutan dok su se snimale njene pesme i čuo je kada je Braja rekao da će Aleksandra postati nova Dragana Mirković.

Dženan Lončarević
foto: Nikola Anđić

- Aleksandru poznajem i cenim njen rad. Cenim na prvom mestu to što je kulturna i čvrsto sa dve noge stoji na zemlji. Znao sam još kada je Braja davno izgovorio jednu rečenicu „Ovo će biti nova Dragana Mirković“, neka mi ne zameri niko, ali tako jeste. Želim joj još više uspeha i drago mi je što je u regionu napravila ovu priču koju jeste - rekao je on.

Dženan kaže da voli i sluša Prijine pesme, ali je imao priliku da otpeva i nekoliko demo snimaka za neke od Aleksandrinih najvećih hitova.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić

-Znam njene pesme i sviramo ih na nastupima. Bio sam čak i prisutan kada su nastajali njeni najveći hitovi. Recimo, bio sam u studiju kada se snimao duet sa Sašom Matićem. Čak sam i neki demo pevao „na-na-na“ kod Mareta za neku njenu pesmu - dodao je on.

Inače, Aleksandra je oborila sve rekode u regionu, pa je tako proglašena za najveću zvezdu mlađe generacije. Održala je tri spektakularna koncerta u Beogradu, a u narednom periodu održaće tri koncerta u Nišu, tri u Bosni i Hercegovini i pet koncerata u Zagrebu, a za svaki njen nastup se traži karta više.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:49

Aleksandra Prijović peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track