SKANDALOZNI KOMENTARI NA STAJLING TEE TAIROVIĆ! Pevačicin kombinezon podelio javnost (VIDEO)
Foto: Kamarad produkcija

šta vi mislite?

SKANDALOZNI KOMENTARI NA STAJLING TEE TAIROVIĆ! Pevačicin kombinezon podelio javnost (VIDEO)

Stars -

Tea Tairović važi za jednu od najzgodnijih ali i najpopularnijih mladih izvođača na našim prostorima. Pevačica radi punom parom i gotovo da nema nijedan slobodan dan. Shodno tome nastupi Tairovićeve često postaju viralni na društvenim mrežama, pa je sada jedan snimak sa njenog nastupa postao glavna tema na društvenoj mreži "X" (nekadašnji Tviter), zbog njenog stajlinga.

Tea Tairović, koncert
foto: Petar Aleksić

Tea često nosi haljine koje više otkrivaju nego što pokrivaju a sada se odlučila za kombinezon koji joj stajao kao saliven. Međutim, pevačici se videlo ono što nije trebalo. Kako se na snimku može videti njoj se kombinezon uvukao skroz u intimni deo tela, a komentari na društvenim mrežama su bili sledeći:

"Nije ni trebla da se oblači", "Kuku sve se vidi", "Vidi joj se kamila", "Au, šta je ovo između nogu", "Ko konobarski novčanik" i mnogi drugi komentari.

Podsetimo, Tea se nedavno vratila sa Američke turneje na kojoj je kako su domaći mediji pisali zaradila čak 150.000 evra za 10 dana.

Tea Tairović je na listi najplaćenijih pevačica kod nas i u regionu. Nakon koncerta na beogradskom "Tašmajdanu" pred oko 10.000 ljudi, njena cena je skočila više nego duplo.

Kurir.rs

Bonus video:

00:15

Tea Tairović zavela publiku vrelim plesom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track