"LAZA I JA JURIMO 50 GODINA MLAĐE RIBE" Šok izjava Ere Ojdanića: Mi smo konjine u punoj snazi! Ima TEORIJU zašto cure jure starije
Foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

"LAZA I JA JURIMO 50 GODINA MLAĐE RIBE" Šok izjava Ere Ojdanića: Mi smo konjine u punoj snazi! Ima TEORIJU zašto cure jure starije

Stars -

Folker Era Ojdanić gostovao je u emisiji "Amidži šou", gde je rekao da je najmlađa partnerka s kojom se viđao bila 43 godine mlađa od njega, te i da je pazio da ne uđe u vezu s devojkom koja je maloletna. On je kasnije tokom razgovora na pomenutu temu pomenuo glumca Lazara Ristovskog, koji je trenutno u vezi s Anicom Lazić, koleginicom 39 godina mlađom od njega, pa tvrdi da su obojica konjine koji vole mlađe žene.

Era Ojdanić
foto: Kurir televizija

- Poznato je da sam ženskaroš, nema potrebe da detaljišem na tu temu, ali mi je malo neumesno da pričam o razlici u godinama s partnerkama. Imao sam i starije od sebe tokom života, ali i dosta mlađe. Magnet sam za žene i mislim da nije bitno kolika je razlika u godinama ako se energije poklope. Gde piše da ja moram da budem sa ženom koja ima isto godina kao ja - pričao je Era, pa priznao da je najmlada s kojom je bio bila 43 godine mlađa od njega:

- S jednom sam se dugo viđao i ne biste poverovali koliko smo se dobro slagali. Ona je bila 43 godine mlađa od mene, ali je to bila takva hemija da je to neverovatno.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

Era je prokomentarisao i šta misli o glumcu Lazaru Ristovskom, koji takođe voli mlađe, pa je na šaljiv način objasnio šta ih spaja.

- Čitao sam o Lazi i njegovoj devojci, portali su brujali o tome! Nemam ništa protiv, mogu samo ovakve stvari da podržim. On i ja smo kao braća, jurimo 50 godina mlađe žene! Prave smo konjine u punoj snazi, ali u tome nema ništa loše! Tretiramo žene kao malo vode na dlanu, tako da s nama níkad nema problema. Mladi klinci treba samo da uče od nas - rekao je pevač.

- Ženama fali pravih muškaraca, zato se odlučuju za starije. To više kod nas nije toliki tabu. Klinci su se otuđili, znaju da muvaju devojke samo preko društvenih mreža, a uživo se ponašaju kao pi* dice! Žene po kafićima same piju kafu s drugaricama, nema ko da im pride. Šteta što je to tako. Umesto da skupe ono u gaćama I budu muškarci, oni vuku nargile kao da su zmajevi. Nikad od ovih mlađih generacija neće biti kvalitetnih ljudi i džentlmena.

kurir.rs/s.telegraf

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović oči u oči na aerodromu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track