KOMŠIJE PORODICE KITIĆ PROGOVORILE O NJIHOVOJ BAHATOSTI Posle štangli ispred kuće, OVO je prevršilo meru! Prijavili smo ih! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Kurir

nakon uzurpiranja parking mesta na voždovcu

KOMŠIJE PORODICE KITIĆ PROGOVORILE O NJIHOVOJ BAHATOSTI Posle štangli ispred kuće, OVO je prevršilo meru! Prijavili smo ih! (FOTO)

Stars -

Nakon što se u medijima pojavila šokantna vest i fotografije da su Mile Kitić i Marta Savić ispred svog doma zauzeli regulisano iscrtano parking mesto, tako što su postavili rampe sa pištalicom, strasti se ne smiruju.

Mile Kitić, Marta Savić, Elena Kitić
foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Kurir

Naša ekipa posetila je ulicu gde se nalazi njihova kuća i uverila se da su fotografije na društvenim mrežama autentične, te da je Mile zaista uzurpirao parking mesta ispred svoje kuće i postavio rampe.

Mile Kitić
foto: Kurir, Nemanja Nikolić

Porazgovarali smo sa komšijama pevača, koji su šokirani bahatošću muzičkog para.

- Ovo što rade je sramota! Šta oni misle, da su iznad zakona? Prijavljivali smo ih više puta zbog ovoga, valjda će se rešiti ovaj problem u što skorijem periodu. Imaju garažu, a sad im je i to malo, pa je stavio rampu. I ovako su bahati, ne javljaju se komšijama, ko da nekog briga što su oni poznate ličnosti. Martu ni ne viđamo, ta luta po belom svetu skoro celu godinu, a Mile misli da je mladić pa se farba. Njihova ćerka ima telohranitelje, a ljudi ni ne znaju čime se ta mala bavi bavi i šta peva. Užas - rekle su nam ogorčene komšije.

Mile Kitić
foto: Kurir

- Posle štangli ispred kuće, sada otvoreno otimaju javno iscrtana parking mesta. Stavljaju rampe sa pištalicom da ne moraju ni da izlaze iz kola. Ovo je konkretno porodica Kitić, tačnije kuća se vodi na ženu i ćerku Elenu Kitić - piše u objavi na Instagramu "Ekostraže".

Folker nije odgovarao na naše pozive, a odgovore na pitanje da li Kitić ima pravo da postavi rampe na parkinge ispred svog dvorišta do zaključenja broja nismo dobili od Sekretarijata za saobraćaj grada Beograda.

Mile Kitić, Marta Savić
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:39

MILE KITIĆ OTKRIO TAJNU NJEGOVE ĆERKE IZ KUPATILA! Pevač potom rekao šta misli o Eleninom novom dečku: Ne znam koliko će trajati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja