"HOĆU DA SE SVAĐAM, ONA NEĆE!" Nela Bijanić o ulasku u rijaliti i odnosu sa Majom Nikolić: Nisam htela da upiru prstom u mog sina!
Foto: ATA Images, Kurir televizija

stars

"HOĆU DA SE SVAĐAM, ONA NEĆE!" Nela Bijanić o ulasku u rijaliti i odnosu sa Majom Nikolić: Nisam htela da upiru prstom u mog sina!

Stars -

Pevačica Nela Bijanić gostovala je u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića zajedno sa svojim sinom, Oliverom Bijanićem, takođe pevačem.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Dotakla se i svog boravka u rijalitiju farma.

- Svi su se čudili što ulazim i to najviše zbog toga što ljudi koji me poznaju znaju da mi je higijena jako bitna. Pitali su se kako ću ja da se kupam u onom čuvenom buretu, a ja sam mislila da je to fora. Kada sam ušla videla sam da nije i to mi je zaista bio problem. Inače učesnici su komentarisali da sve blista dok sam ja prisutna, a kako izađem sve se ispretumba. Veoma sam pedantna i uredna - kaže pevačica.

00:53

HOĆU DA SE SVAĐAM, ONA NEĆE! Nela Bijanić o ulasku u rijaliti i odnosu sa Majom Nikolić: Nisam htela da upiru prstom u mog sina!

Kaže da je izbegavala velike svađe najviše zbog svog sina, što je začudilo pevačicu Maju Nikolić koja je u to vreme takođe bila na farmi:

- Nisam htela da upiru prstom u Olivera i da govore tvoja majka ovo, tvoja majka ono. Izbegavala sam teške reči i svađe, htela sam da zadržim pribranost i pristojnost. Jednom je Maja Nikolić začuđano rekla: Ja hoću da se svađam sa Nelom, a ona neće!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:33

SEVERINA SE TRESLA U NJEGOVOM PRISUSTVU! Nela Bijanić progovorila o ŠOKANTNOM početku karijere i OZOGLAŠENOM HASANU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track