ZAVIRITE U VILU VERE MATOVIĆ OD 4 MILIONA €! Samo jednom otvorila vrata LUKS doma, sve ANTIKVITETI, a tek čije slike drži na zidu
Foto: Tripod produkcija, Dragan Kadić, screenshot

ZAVIRITE U VILU VERE MATOVIĆ OD 4 MILIONA €! Samo jednom otvorila vrata LUKS doma, sve ANTIKVITETI, a tek čije slike drži na zidu

Stars -

Dom Vere Matović decenijama je velelepna vila na Dedinju u kojoj živi sa suprugom, muzičarem Ratomirom Matovićem. Priča da vredi oko četiri miliona evra i to je zapravo jedna od najskupljih vila na estradi.

Folkerka nikad ne objavljuje detalje svog doma, ali je jednom prilikom otvorila vrata kuće na Dedinju i to u emisiji "Muzička kutija", autorke Nataše Ilić, davne 1997.

Vera Matović
foto: Printscreen YT

Pevačica je godinama marljivo radila i ulagala u antikvitete, izuzetne stilske komade i umetničke slike najboljih autora kojim je opremila svoj dom, čija se vrednost procenjuje na četiri miliona evra.

Vera Matović
foto: Printscreen YT

Uglavnom su to dela srpskih slikara iz 20. veka, a izdvajaju se dela Save Šumanovića, Uroša Predića i Paje Jovanovića.

Folerka je samo jednom otvorila vrata svog doma. Deo oko prozora krasi predivno cveće. Vera je tom prilikom istakla da je u kuhini često, te da kada ne putuje i ne nastupa voli da gosti prijatelje i porodicu i priprema im omiljena jela.

Vila je na dva sprata je, sa ogromnom terasom i visokom gradom, a bukvalno izgleda kao dvorac.

Pevačicu, kako je priznala jednom prilikom, mnogo pogađaju negativni komentari zbog njene imovine.

1 / 9 Foto: Dragan Kadić

- Mnogo me boli jer ja ne ulazim ni u čiji džep. Jako mi je žao jer su oni svi mogli da imaju sve isto kao i ja. Nemoj da me kritikuju, a čujem komentare. Tuga me hvata kad čujem kako Vera ima sve to. Oni su svi imali iste mogućnosti kao ja, a gde su? Isto su mogli da urade kao i ja. Razmišljala sam da me ne pita starost gde mi je mladost bila. Doživela sam lepe godine gde mogu sebi da priuštim i da mogu da radim, a mogu i da ne radim - iskreno je rekla Matovićeva jednom prilikom za medije.

kurir.rs

Bonus video:

01:29:44

SCENIRANJE 18.09.2022. VERA MATOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track