DRAMA NA VRAČARU! ANA NIKOLIĆ LUPALA RASTI NA VRATA?! Vikala i dozivala ga, probudila komšiluk, šmugnula kad joj je reper ZAPRETIO
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić, Instagram

skandal za skandalom

DRAMA NA VRAČARU! ANA NIKOLIĆ LUPALA RASTI NA VRATA?! Vikala i dozivala ga, probudila komšiluk, šmugnula kad joj je reper ZAPRETIO

Stars -

Pevačica Ana Nikolić ne prestaje da ofira bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i objavljuje privatne poruke svađa koje su imali, a jedna se navodno desila ispred njegovog stana na Vračaru! Pevačica je, navodno, otišla taksijem do reperove zgrade jer joj nije odgovarao na pozive i poruke, a kako nije hteo ni da je pusti u ulaz, počela je da viče i budi komšije.

- Ana je ranije Rasti tokom svađa uništavala i grebala automobile od 100.000 evra, tako da za nju nije ništa to da ode ispred zgrade i pravi haos. Uredno je zvonila na vrata, prvo je htela da uđe tiho, a komšije je probudila muzika iz taksija pošto je vozaču tražila da pojača muziku. Počela je da lupa i doziva Stefana, ali on nije hteo ni da proviri, tek se posle pojavio - priča sagovornik i otkriva da je Đurić u jednom trenutku izašao na terasu i kratko dobacio bivšoj.

Stefan Đurić Rasta
foto: Printscreen/AmiGshow

- Rasta je te večeri samo u jednom trenutku izašao jer je stan visoko u prizemlju. Ani je tad dobacio: "Zovem policiju, ne pada mi na pamet da ovde komšiluk sluša skandale." Kratko mu je nešto odgovorila, ali se nije čulo i onda kad je videla da se svetla pale i da se stanari zgrade bude i gledaju kroz prozor, stavila je naočare i pobegla taksijem - ispričao je izvor

Komšije po kraju pričaju da to nije bio jedini put da je Ana pravila skandale ispred Rastinog stana, kao i da je on jedno vreme prestao svima da se javlja.

Ana Nikolić
foto: Ata images

- Nije to bio prvi put da je Ana došla i vikala. To se i ranije dešavalo, ali ne ovako intenzivno. Rastu sve komšije znaju, ali su se iznenadile kad je jednog dana prestao svima da se javlja. Prođe s detetom kao furija i digne nos, pa niko nije znao šta se dešava. Posle su svi videli naslove u medijima i tako saznali da je haos između njega i Ane - priča izvor.

- Ko zna što se oni prepucavaju! Istina je da se nekad super slažu, a ponekad ne mogu očima da se gledaju i onda je Ani najlakše da tako piše po društvenim mrežama.

Usred dana divljala po ulici, pa je zaustavila policija

Paraćinku je zaustavila policija pre nekoliko meseci, kada je, prekoračila brzinu i vozila po zelenim površinama po Beogradu. Ana tada umalo nije doživela sudar, što je poprilično razbesnelo nepoznatog muškarca koji se našao u drugom automobilu, a ekipa "Paparaco lova" uspela da zabeleži trenutke kad je nepoznati gospodin vikao na nju nasred ulice. Ubrzo su joj prišla i uniformisana lica, pa se pevačica policajcima pravdala da nije primetila da je prekoračila brzinu.

Ana Nikolić
foto: ATA images

kurir.rs/s.telegraf/republika

Bonus video:

01:19

Rasta otkrio pravu pozadinu LEGENDARNE priče, ali i to kako mu je Nikolićka UNIŠTILA auto od 100.000 evra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track