RIGOROZNE MERE! Evo šta je sve zabranjeno da se unese na koncert Aleksandre Prijović u Sarajevu, a ovo je strogo KAŽNJIVO
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

RIGOROZNE MERE! Evo šta je sve zabranjeno da se unese na koncert Aleksandre Prijović u Sarajevu, a ovo je strogo KAŽNJIVO

Stars -

Aleksandra Prijović krajem meseca održaće tri koncerta u sarajevskoj dvorani Zetra, a kako je najavljeno, na ulazu će se vršiti detaljan i riogorozan pretres svakog pojedinačno.

Ulaznice za prvi i drugi nastup, 28. i 29. oktobara su već rasprodate, a povodom koncerta oglasili su se organizatori s nekoliko smernica za publiku.

Iz agencije su naglasili da će pri ulasku svaka osoba biti detaljno pregledana od strane angažovanog obezbeđenja, nakon čega će biti evidentirana ulaznica putem skenera.

Samo originalne i neoštećene ulaznice kupljene na zvaničnim prodajnim mestima će biti evidentirane i na taj način ćete moći ući na ulaz naznačen na ulaznici.

Aleksandra Prijović
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

Organizatori su podvukli da je strogo zabranjeno falsifikovanje ulaznica, kopiranje ili preprodavanje, a sa jednom ulaznicom moguće je samo jednom ući u dvoranu.

Takođe, strogo je zabranjeno unošenje hrane, pića, oružja, bilo kakvih opijata kao i drugih opasnih supstanci i opasnih predmeta.

Između ostalog, organizatori su napomenuli da će svi nedozvoljeni predmeti biti oduzeti prilikom detaljnog pregleda.

Iz Agencije su dodali da samo osobe koje imaju ulaznicu za određenu zonu mogu biti u toj zoni. Prelazak iz jedne u drugu zonu je strogo zabranjen i ukoliko neko bude primećen da ne poštuje ovo pravilo biće izbačen iz dvorane.

kurir.rs/Radio Sarajevo

Bonus video:

00:49

Aleksandra Prijović peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track