BOBAN RAJOVIĆ GURAO AUTO DO PUMPE, OSTAO BEZ GORIVA USRED ZAGREBA! Prisetio se poteškoća na početku karijere, a oni su mu POMOGLI
Foto: Kurir Štampano

vetar u leđa JE DOBIO OD OVIH ESTRADNJAKA

BOBAN RAJOVIĆ GURAO AUTO DO PUMPE, OSTAO BEZ GORIVA USRED ZAGREBA! Prisetio se poteškoća na početku karijere, a oni su mu POMOGLI

Stars -

Boban Rajović gurao auto do pumpe, ostao bez goriva usred Zagreba dok je pokušavao da rasproda karte za svoj koncert pre više od 10 godina kada je morao sam da se bori za svoj put.

O poteškoćama sa kojima se suretao na putu do uspeha, govorio je u jednoj emisiji kada otkrio zanimljivu anegdotu koju pamti.

Boban Rajović
foto: Kurir Televizija

- Još 2010. sam radio Cibonu i to sam radio na jedan fenomenalan i neverovatan način. Apsolutno nisam imao podršku medija, nije postojala radio stanica koja pušta tu vrstu muzike, nije bilo društvenih mreža tako da smo mi išli i lepili sami plakate, prodavali karte sami, a nisam bio tada finansijski potkovan- počeo je priču Rajović kome se tada desila nemila situacija.

Boban Rajović
foto: Kurir televizija

-- Imao sam neki stari auto, i govorio sam da imam goriva, ali nestalo mi je i gurao sam automobil do pumpe da bih sipao gorivo. Nisam imao za gorivo, ali sam se snašao, tada sam ja mislim upoznao i Alku Vujicu ovde - otkrio je za „Extra fm“.

Boban Rajović otkrio da su mu Viki i Taške bili velika podrška od samog početka karijere, ali i vetar u leđa da uopšte krene muzičkim putem.

Boban Rajović
foto: Nemanja Nikolić

-Pojavili su se Viki i Taške tada, ona je bila već aktuelna i to dobro, imala je pesmu „Koka Kola“. Posle toga je imala još dosta albuma, ne mogu sada da se setim - počinje on i otkriva kako su njih dvoje reagovali kada su ga prvi put čuli:

-Ja sam se tada latio mikrofona, oni su me odmah podržali. Taške mi je tada rekao „Momak zašto ti ne kreneš nesto“. To je bio veliki podstrek za mene i malo sam se ohrabrio da nastavim dalje.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

05:36

FLERTUJEM SA ŽENAMA, A NEKU I POLJUBIM! Boban Rajović otkrio NAJLUĐU STVAR koju je uradila njegova obožavateljka! DAO 2000€?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track