DECENIJAMA USPEVA DA SAČUVA PRIVATNI ŽIVOT OD JAVNOSTI! Dženan Lončarević konačno otkrio zašto krije suprugu: Pričali su...
Foto: Nemanja Nikolić

otkriveno

DECENIJAMA USPEVA DA SAČUVA PRIVATNI ŽIVOT OD JAVNOSTI! Dženan Lončarević konačno otkrio zašto krije suprugu: Pričali su...

Stars -

Dženan Lončarević decenijama uspeva da sačuva privatni život od javnosti, te se o njegovom životu mimo kamera malo i zna.

Ipak, sada je otkrio detalje iz svoja četiri zida i otkrio zbog čega, kako mediji pišu, krije suprugu, ali priznao je i da li ga pogađa što novinari ponekad prenose detalje iz njegove privatnosti.

Dženan Lončarević
foto: Nemanja Nikolić

Dženan je na početku razgovora otkrio da li postoji recept za njegovu sjajnu energiju i emociju koju nesebično deli sa publikom kroz svoje pesme i nastupe.

-Nema tu neke tajne. Poziv kojim se ja bavim povezan je sa velikom ljubavlju. Volim ovo što radim. Ono što ja zamislim, zažmurim, otpevam. Nekako bih da mi ljudi veruju, i do sada se ispostavilo da je tako – objasnio je skromno pevač.

Dženan Lončarević
foto: Kurir Televizija

Kao osoba kojoj je ljubav na prvom mestu, Dženan je priznao i koliko su emocije bitne i kada vrši izbor pesama koje će da snimi.

-Moram da zažmurim i da zamislim da je taj tekst viralan ali i nekako stvaran. Da osetim ono što je autor napisao. Ne pronalazim se u pojedinim rečima, već u priči teksta. Čak bih neke reči izbegavao i izbegavam ih u svojim pesmama. Najpre moram ja da verujem u tu priču, pa onda publika meni. Moja vera u pesmu je u tom smislu presudna – otkrio je Dženan.

Smatra da danas mnogi žele da pevaju, ali da svi pevači ne pristupaju svi tom pozivu sa istim emocijama.

-Da mi ne zamere, ali nekako su se svi bacili na tu granu i pristupaju ovome što se zove muzika i estrada. Ja sam tu ušao sa neke malo drugačije tačke, i doživljavao sam to malo prisnije, dok je danas nekako najlakše izaći i zapevati, a imamo Bogu hvala gde da se pojavljuju mlade nade. Ipak ima i dobrih mladih novih pevača, tako da ne sumnjam da na našim prostorima i dalje vlada i živi dobra muzika – rekao je Lončarević.

Pevač se dotakao i enormnog uspeha Aleksandre Prijović koju zna od njenih početaka na estradi.

Aleksandra Prijović, Koncert, Borka Mihajlović
foto: Kurir

-Aleksandru poznajem i cenim njen rad. Cenim na prvom mestu to što je kulturna i čvrsto sa dve noge stoji na zemlji. Znao sam još kada je Braja davno izgovorio jednu rečenicu „Ovo će biti nova Dragana Mirković“, neka mi ne zameri niko ali tako jeste. Želim joj još više uspeha i drago mi je što je u regionu napravila ovu priču koju jeste – ispričao je Dženan i otkrio da često peva Aleksandrine pesme:

-Znam njene pesme i sviramo ih. Bio sam čak i prisutan kada su nastajali njeni najveći hitovi. Recimo, bio sam u studiju kada se snimao duet sa Sašom Matićem. Čak sam i neki demo pevao „na-na-na“ kod Mareta za neku njenu pesmu.

I posle decenija na estradi Dženan je uspeo da sačuva privatni život za sebe, držeći se svojih načela, a sad je otkrio zbog čega ne želi da iznosi detalje iz svoja četiri zida, kao što radi većina njegovih kolega.

-Ne krijem ništa, samo ne želim da ono što je moje bude izloženo javnosti. Onima koji grade karijeru na takav način želim svu sreću. Ne krijem apsolutno ništa, niti želim da se o tome priča. Uvek sam imao fin odnos sa novinarima, kulturni oni, kulturan ja, i to je to – objasnio je Dženan, a za medijske napise o njegovoj privatnosti koji su se s vremena na vreme pojavljivali u pojedinim tabloidima rekao je da ga ne dotiču.

-Pričali su na početku svašta nešto kada sam se našao u žiži interesovanja, tako da mi ne smeta apsolutno ništa– istakao je.

U trenucima opuštanja kada izađe sa prijateljima u provod i na kafansku muziku, pevač nema dilemu šta će da naruči.

-Davno sam izlazio u kafanu, ali mislim da nema razlike u odnosu na bilo koga ko dođe da se proveseli u kafani. Volim da sednem sa društvom i da naručim neke narodnjake. Često naručujem od Ljube Lukića „Ja sam ostavljen“, nju najviše volim da čujem kada neko svira – otkrio je Dženan i dodao da se dešava da ga gane neka pesma:

Dženan Lončarević
foto: Damir Dervišagić

-U kafani mi se nije dešavalo da pustim suzu , ali na mojim svirkama kada se dese neke emocije, ljudi, publika koja sa mnom živi dešavalo mi se da zaplačem.

Dženan je otkrio i da li ima bakšiša na njegovim nastupima.

-Ja imam gitaru pa me nešto ne gađaju time. Nema bakšiša na ovaj način na koji vidim da se danas na veliko priča o tome. Evo ja nemam bakšiš – rekao je kategorično pevač koji živi svoje snove uprkos nekim neostvarenim željama:

-Imam ih dosta. Ja sam večiti sanjar. Sanjao sam sve ovo što jesam i još uvek sanjarim neke stvari da mi se dese. Mislim da idem stepenik po stepenik i da će biti i to što želim.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track