ONA JE HITNO NOMINOVANA! Vanrednom odlukom će se boriti za OPSTANAK, dešava se haos u Eliti!
Foto: Printscreen

šok

ONA JE HITNO NOMINOVANA! Vanrednom odlukom će se boriti za OPSTANAK, dešava se haos u Eliti!

Rijaliti -

Odabrani učesnici "Elite" danas su dobili zadatak da nominuju jednu osobu iz Bele kuće.

Reč je dobio Nikola Lakić, koji se ostrvio na Irinu 2Hot, a potom je to uradilo još nekoliko takmičara. Na kraju se vodila bitka između Irine i Slađe Lazić, a Odabrani su morali da prelome koga će nominovati.

Elita
foto: Petar Aleksić

- Mislim da je u poslednje vreme počela da bude prava Irina, ili je prebacila, nije mi se dopalo. Ona mi je za osudu, druga osoba je Boža Džons njega ne podnosim organski, ne zna čovek gde udara. Treća osoba mi je Marija Malivuk, nije mi dorasla da ulazim u situaciju sa njom - rekao je Lakić.

- Ja bih par njih izbacila, čak i negde ovde od vas, imam sukobe sa autobusom, šerpom i kazanom. To su Boža Džons, Tamara nova i Irina 2Hot. Smatram da je Irina pokazala pravo lice, neki tek počinju da ga pokazuju. Smatram da je neko ko ima previše zavisti i mržnje u ovoj kući. Što se tiče Bože Džonsa, bio je dva tri meseca, pa je sad ispao, došao je da bude ono što nije. Gospođa Šerpa je napala Darjana jer nije smela mene, dobila je odgovor od mene kakav je zaslužla. Nominovaću Božu Džonsa - rekla je Sneža Kušadasi.

Elita
foto: Printscreen

- Ja nemam problem da kažem ko me iritira, Irina mi je preiritantna, ne znam kako to da objasnim, ne vodim se time šta su drugi rekli. Mene jako zabole du*e šta će narod da kaže, kao što kažem nikome ne ljubim gu*u. Da Irina onako nešto izjavi, odvratno mi je - rekao je Ša.

- Hajde da glasamo, 5 je za Slađu 5 za Irinu - zaključili su odabrani.

- Ništa nek ide Irina zbog sramnog ponašanja - poručio je reper.

Kurir.rs / Srbija Danas

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track