"SLATKICE SU U EMISIJAMA, A UŽIVO SU OPAJDARE" Naša pevačica više nije mogla da ćuti, raskrinkala sve koleginice, bila je ISKRENA
Foto: Z.K.Munja

hit

"SLATKICE SU U EMISIJAMA, A UŽIVO SU OPAJDARE" Naša pevačica više nije mogla da ćuti, raskrinkala sve koleginice, bila je ISKRENA

Stars -

Pevačica Aleksandra Tadić koja je veliku slavu stekla pod nadimkom Cipka, a pored toga što se govorilo da se udala u tajnosti, novina je i da je nedavno rešila da više ne koristi na sceni ovaj pseudonim.

Pevačica koja se proslavila u takmičenju "Zvezde Granda" nije štedela kolege u poslednjem intervjuu.

Kako je sama priznala, mnogi od njih su je razočarali jer se na teleivziji predstavljaju kao "slatkice", a u stvarnom životu su "opajdare".

Aleksandra Tadić
foto: Z.K.Munja

- Naučila sam, ali mi je u početku bilo jako čudno kad čitam da neko ko me ne poznaje piše o meni neke ružne reči da tako kažem. Ali dobro, navikla sam se i ja sam imala predrasude o mnogo koleginica kao neki prosečan gledalac dok sam samo gledala ono na televiziji. Imala sam skroz dugačije mišljenje dok nisam upoznala te osobe, tako da je meni legitimno - rekla je pevačica.

Pevačica ističe da iako postoje razni komentari na društvenim mrežama, svako treba da gleda svoja posla i da ne brine o drugim životima.

- Ja sam kao i narod mislila da su to neki vanzemaljci, ali to su sasvim obični, normalni ljudi, kao i svi. Mi smo svi ljudi, samo se neko bavi jednim zanimanjem, neko drugim, neko javnim poslom gde je sve propraćenije. Ko god da izbacci neku pesmu, svako je kompetentan da prokomentariše da li neko zna da peva ili ne zna, da li valja, svi se razumeju u sve, ali svako treba da gleda svoja posla - dodala je Cipka.

Aleksandra Tadić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs / Grand

Bonus video:

02:01

Aleksandra Tadić pokazala luksuzan stan, sve u zlatu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track