"AKO SI SE SNAŠLA DA ZARAĐUJEŠ NA TAJ NAČIN, SVAKA TI ČAST!" Sandra Rešić komentarisala Stanijin postupak: To joj nije trebalo!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Kurir tv

stars

"AKO SI SE SNAŠLA DA ZARAĐUJEŠ NA TAJ NAČIN, SVAKA TI ČAST!" Sandra Rešić komentarisala Stanijin postupak: To joj nije trebalo!

Stars -

Pevačica Sandra Rešić rekla je da rado prati rijaliti. Jedna od priča koja joj okuipira pažnju jeste između Janjuša I Ameli:

Sandra Rešić
foto: Kurir televizija

- Ljudi ne znaju kada je Janjuš sarkastičan. Gledaju u čudu šta on izgovori, pa nemaju pojma o čemu se radi - rekla je pevačica u emisiji Puls Srbije kod Ivana Gajića.

A pažnju joj drži i priča o Ameli i Staniji:

- I to mi je bilo zanimljivo sve dok Stanija nije ušla u rijaliti. Ja nikada nisam ništa ružno rekla za Staniju iako su to neki pokušavali da mi pripišu na društvenim mrežama. Nikad nisam vređala devojku. Čak sam joj rekla: Ako si se snašla pre 15 godina da budeš prva starleta u Srbiji i zarađuješ pare na taj način svaki čast! Ti si sebe unovčila i svaka čast! - rekla je Sandra.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Ipak, misli da joj ulazak u rijaliti, kada se susrela sa Ameli za koju se ispostavilo da je supruga njenog momka, nije bio dobar potez:

- Ne znam koju bih reč upotrebila na srpskom, ali veliki down fall Stanije Dobrojević je bio ulazak u taj rijaliti i susret sa sadašnjom nevenčanom suprugom svog momka. To joj nije trebalo za dva života!

02:04

AKO SI SE SNAŠLA DA ZARAĐUJEŠ NA TAJ NAČIN, SVAKA TI ČAST! Sandra Rešić komentarisala Stanijin postupak: To joj nije trebalo!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track