NIKADA NEĆETE POGODITI ŠTA JE SUZANA JOVANOVIĆ PO OBRAZOVANJU! Školu završila zbog roditelja, a ovo je njen nesuđeni posao
Foto: Kurir televizija

iskreno

NIKADA NEĆETE POGODITI ŠTA JE SUZANA JOVANOVIĆ PO OBRAZOVANJU! Školu završila zbog roditelja, a ovo je njen nesuđeni posao

Stars -

Suzana Jovanović jedna je od najpopularnijih pevačica narodne muzike, godinama je srećno udata za muzičkog maga Sašu Popovića, ima dvoje dece... Sve to znate, ali – da li znate šta je po obrazovanju?

Suzana Jovanović
foto: Kurir/Ana Denda

Rođena je u Smederevu, a odrasla u obližnjoj Ralji, poznatoj po Železari.

Posle osnovne škole upisala je srednju ekonomsku u rodnom gradu, ali se posle dve godine prebacila u trgovačku, u Požarevcu, koju je na kraju i završila. No, uvek je znala šta će biti njena profesija.

Suzana Jovanović, Sceniranje
foto: Kurir televizija

- Od petog razreda osnovne pevala sam u horu. Kasnije, u srednjoj, nastupala sam na lokalnim takmičenjima i osvajala visoka mesta, često i pobeđivala. Znala sam da je muzika moj život. A školu sam završila zbog tate i mame kako mi ne bi trubili nad glavom – smeje se Suzana.

- Nije me zanimala ekonomija, pa sam pitala šta se najbrže završava. Donela sam roditeljima diplomu trgovačke škole i rekla: „Sad počinjem da radim“. Ali, ne u trgovini.

Suzana Jovanović
foto: Damir Dervišagić

- Podržali su me. Nastupala sam po raznim proslavama, skupila novac i snimila prvu ploču – otkrila je Suzana Jovanović u emisiji „Premijera vikend-specijal“.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

08:22

Suzana Jovanović se navikava na ulogu svekrve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track