BEBA JE BOG I BATINA! Takmičari nakon prvog dana PRIZNALI: Bila je dovoljna jedna koreografija da shvate KOGA MORAJU DA SE PAZE
Foto: Kurir Televizija

Kurir tv

BEBA JE BOG I BATINA! Takmičari nakon prvog dana PRIZNALI: Bila je dovoljna jedna koreografija da shvate KOGA MORAJU DA SE PAZE

Stars -

Nakon što su plesači imali izazovan zadatak da otplešu koreografiju pesme "Kaži mi" od Dragane Mirković, dobili su zanimljivo pitanje produkcije.

Naime, koreografi pevačice Dragane Mirković, Jovanka Lola Keser i i Dušanka Beba Dekić učili su plesače plesnog šoua "Rame uz Rame sa Draganom" koreografijom za njihov zadatak.

Bilo je to izazovno iskustvo za njih, ali su uspeli da se snađu. Nakon toga postavljeno im je pitanje: "Ko je od njih dve strožiji?" A oni se ni malo nisu premišljali.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Beba mi se čini kao strožija - rekao je Radomir Pajić.

- Za mrvicu je Beba možda strožija - rekla je Dragana Nikitović.

- Na predstavljanju su same rekle da je Beba "Bog i batina" - rekao je Negovan Jovičić.

- Jovanka je isto stroga, ali ima malo blaži pristup nego Beba - rekla je Aleksandra Radić.

- Beba je za nijansu strožija nego Jovanka - rekla je Kristina Vasić.

00:46

BEBA JE BOG I BATINA! Takmičari nakon prvog dana PRIZNALI: Bila je dovoljna jedna koreografija da shvate KOGA DA SE PAZE

- Mislim da čovek kada postavlja teške zadatke ispred nekoga da mu samim tim ne otežava, već mu to pomaže da se usavršava. Ja svakako mogu da budem stroga. Mogu iz jako vesele osobe da promenim lice u jako ozbiljnu osobu. Ali čak i da mi ton bude takav da ne budem ni trunku više slatka - rekla je Beba.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:57

ANTON ELKIN (27) Rame uz rame sa Draganom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track