TAKMIČARI UVEŽBAVALI KOREOGRAFIJU: Došli do dela sa PIPANJEM, pa PRASNULI u smeh! Ovako izgleda priprema VATRENOG plesa (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

TAKMIČARI UVEŽBAVALI KOREOGRAFIJU: Došli do dela sa PIPANJEM, pa PRASNULI u smeh! Ovako izgleda priprema VATRENOG plesa (VIDEO)

Stars -

Druga epizoda plesnog šoua "Rame uz rame sa Draganom", ima izazovan zadatak za takmičare, a to je da otplešu koreografiju pesme "Kaži mi" od Dragane Mirković.

Inače, ova pesma je i te kako značajna u njenoj karijeri, jer je nakon nje postala popularna širom bivše Jugoslavije.

Takmičari su od prošle epizode podeljeni u dve grupe od po sedam članova, a članovi žirija Beba i Jovanka su pomogle i opisale takmičarima zadat domaći.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Takmičar Nemanja Nikolić iz Beograda je otkrio da li je bilo svađa kada su se oformljavali timovi:

- Konkretno, niko se nije svađao, naravno da je bilo sukoba mišljenja, ali bitno je da svi zajedno komuniciramo.

Plesači su morali svojom inovacijom da ostave pečat dok strofa teče, dok im je tema za koreografiju, ali i ples tokom refren bio isplaniran od strane žirija, po uzoru na spot iz pesme "Kaži mi".

Rame uz rame sa Draganom
foto: Kurir TV

Negovan Jovičić iz Surčina, izneo je svoje mišljenje oko podele timova:

- Koju god podelu da su napravili, čini mi se da ne bi bilo greške. Video sam kolege, to su sve sjajni umetnici, profesionalci, sa vrhunskim sposobnostima. Biće interesantno raditi sa njima.

02:30

TAKMIČARI UVEŽBAVALI KOREOGRAFIJU: Došli do dela sa PIPANJEM, pa PRASNULI u smeh! Ovako izgleda priprema VATRENOG plesa

Prvo su uvežbavali ples za refren, a tu su morali da plešu u parovima, iako na to nisu navikli. Takmičari su probili led, pa su se sami sklopili u parove po dvoje.

Beba je objašnjavala koreografiju za devojke, dok je Jovanka bila zadužena za momke.

U sledećem videu možete pogledati deo uvežbavanje koreografije i komentare učesnika na sam proces:

-VIDEO-

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:36

ŽELELA SAM DA DONESEM SVET NA NAŠ TEREN Dragana Mirković unela revoluciju u narodnu muziku, a sada šansu daje mladim plesačima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja