"MENI JE TO SVE ODVRATNO..." Dara Bubamara prokomentarisala Anu i Rastu, pa otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

ona ih je upoznala

"MENI JE TO SVE ODVRATNO..." Dara Bubamara prokomentarisala Anu i Rastu, pa otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem

Stars -

Prethodnih nedelja u domaćim medijima jedna od glavnih tema bio je odnos Ane Nikolić i Raste koji su ponovo javno pokazali netpeljivost, a sada je njihove medijske ratove prokomentarisala i Dara Bubamara!

Ana i Rasta su se prozivali na društvenim mrežama, a Dara Bubamara je prokomentarisala njihov odnos, s obzirom na to da ih je ona upoznala.

- Tako je, ja sam upoznala Anu Nikolić i Rastu, ali uopšte ne pratim šta se sa njima dešava! Meni je to sve odvratno... Ja sa svojim bivšim mužem živim kao u braku, bez poblema, iako smo razvedeni. Stvarno mi nije jasno šta se sa njima dešava - rekla je Dara Bubamara u ''Premijera - Vikend specijal''.

Ana Nikolić, Rasta
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Ana je nedavno na Instagramu objavila poruku koju je dobila od Raste.

- U našoj vezi i braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan, i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju za album si provela na "lečenju" i otkazivala, samo jer si lenština. A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad, ti neću dati ništa. Nakon pretnje mojim roditeljima možemo samo na sud. Nego pazi da ti se slučaj ne preokrene u "zanemarivanje deteta", a to je krivično i ide se u zatvor. Ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko uplašili od tvojih pretnji, kao što vidiš. A sad lepo odje*i - pisalo je u poruci koju je Ana podelila, a koju je, kako ona tvrdi, napisao njen nekadašnji suprug Rasta.

kurir.rs

Bonus video:

01:00

Ana Nikolić podivljala u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track