"DANAS JE POSEBAN DAN ZA NAS" Saška Veselinov raznežila pratioce, evo zašto slave, ova fotka će vam ulepšati dan (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

EMOTIVNO

"DANAS JE POSEBAN DAN ZA NAS" Saška Veselinov raznežila pratioce, evo zašto slave, ova fotka će vam ulepšati dan (FOTO)

Stars -

Vikend koji je za nama za porodicu Đoković bio je veoma poseban. Najbolji teniser svih vremena krstio je naslednike, Stefana i Taru u manastiru Ostrog, i to na Stefanov 9. rođendan.

Saška Veselinov
foto: Printskrin/Instagram

Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo najuži članovi porodice i kumovi, pa je tako i maleni Aleksandar Đoković prvi put bio na ovom svetom mestu. Zato je objava Saške Đoković na "Instagramu" posebno dirnule njene pratioce.

Najmlađi član porodice Đoković postao je mezimac familije, a kako mama i tata često putuju zbog poslovnih obaveza, Aleksandar je sa svega sedam meseci navikao na avion i putovanja.

Tokom Stefanovog i Tarinog krštenja, Saškin i Đorđev sin bio je veoma miran, a ponosna mama nije izdržala a da ne podeli emotivan trenutak sa naslednikom ispred manastira.

Saška Veselinov
foto: Printskrin/Instagram

Objava Saške Đoković naišla je samo na lepe komentare

Naime, Aleksandar je juče napunio sedam meseci, a od kako se rodio dvadeset drugi dan u mesecu ima posebno značenje u njihovim životima.

- 22. u mesecu je poseban dan za nas. Brzo nam rasteš. Želim da te zauvek ovako gnjavim i ljubim. Hvala ti što si nam ulepšao živote pre sedam meseci. Volimo te sine - napisala je modna kreatorka u opisu fotografije gde sina drži u naručju i nežno ljubi u čelo.

Kurir.rs/Gloria

Bonus video:

00:14

I Saška Veselinov ne jede meso

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track