ABRONOŠA VAM OTKRIVA! Milka i Belka zaratile na snimanju, Roda zaveo zauzetu Lutkicu

skandal

ABRONOŠA VAM OTKRIVA! Milka i Belka zaratile na snimanju, Roda zaveo zauzetu Lutkicu

Stars -

Drage moje abronošice, na početku odmah da vam kažem jedan pravi estradni trač. Tu ima svega i svačega, pa da počnemo.

Iako mnogi misle da je na estradi sve med i mleko, nije baš to tako sjajno i bajno. A to se na snimanjima emisija najbolje vidi, naročito kada su vremešne pevačice pozvane kao gošće. Nedavno sam bila svedok jedne situacije. Dve koleginice koje važe za muzičke dive ne mogu očima da se gledaju, a u emisijama se prave velike drugarice.

Jednu ćemo da zovemo Belka, a drugu Milka. Gostovale su zajedno i pokazale koliko se zapravo mrze. Ljubomora je to. Milka misli da je ona velika umetnica, a isto takvo mišljenje o sebi ima i Belka. Kad su krenule da se peckaju na račun toga koju publika više voli, pa čije su ploče bolje prošle, pa koliko je publike bilo na čijem nastupu... Jedna priča jedno, druga drugo. Ne zna se ko pije, a ko plaća. Milka hoće da peva splet pesama, a kada je Belka videla kako publika u studiju reaguje ne njene pesme, zapela i ona, iako nije bilo planirano. Ispao pravi cirkus. Toliko su pokazale koliko su sujetne i netrpeljive jedna prema drugoj da vam ne mogu to ni opisati. Domaćin programa je Milku najavio kao ozbiljnog estradnog umetnika, pa kad je Belka skočila... Hoće i ona takvu najavu, pa su sve morali iz početka da rade. A sve zbog toga da jedna ne ispadne veća zvezda od ove druge. Svi su shvatili koliko se ne vole, a pričaju da se cene i poštuju. Sad im se svi smeju.

Ilustracija, Stars, Kolumna, Kurir Akcija, Abronoša

E sad malo sporta.

Košarkaš Roda osvojio je glumicu Lutkicu. Ali problem je taj što je Lutkica verena i sada je nastao haos. Ona je na teškim mukama. Ne zna šta ju je snašlo. Ona je godinama u vezi s dečkom koji nije poznat javnosti. Međutim, drugarica pevačica je upozna s Rodom posle utakmice i rodila se emocija na prvi pogled. Varnice su sevnule i sada razmišlja da raskine veridbu. Poslednjih dana Lutkica se ne oseća najbolje, oseća krivicu i grižu savest. S Rodom još nije prešla granicu, ali se dopisuju, zapratili su se na mrežama i pitanje je trenutka kada će da pukne tikva.

Takav je život. Ljubavne igrice su najopasnije, naročito ako se prepustite. Toliko za ovu nedelju, a ja idem malo u čaršiju da čujem šta ima novo, sočno i zanimljivo.

Naslovna
foto: Kurir
01:28:47

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja