ĆERKA DINA DVORNIKA U RATU S BIVŠIM MUŽEM OKO KUĆE! Njena baka oplela: "Nije ni centa zaradio, živeo je od njene love sve vreme!"
Foto: Printscreen/Instagram, Instagram/charles_pearce, Instagram/elladvornik

ela dvornik se bori za imovinu

ĆERKA DINA DVORNIKA U RATU S BIVŠIM MUŽEM OKO KUĆE! Njena baka oplela: "Nije ni centa zaradio, živeo je od njene love sve vreme!"

Stars -

Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i baka Ele Dvornik, oglasila se oko spora zbog kuće u Balama gdje su njena unuka i njen bivši muž Čarls zajedno živeli od 2021. Oplela je po Čarlsu i poručila da je sve ove godine živio od Ellne zarade.

Ela Dvornik
foto: Prinstscreen/ Instagram

Ela je u avgustu otkrila kako se ona i Čarls Pirs razvode, a mesec dana ranije je u Zemljišnim knjigama zabeleženo da je Čarls nju tužio zbog udela u kući u Balama, kojoj je ona jedini vlasnik.

- Zabeležuje se spor radi utvrđenja i podele bračne imovine - kratko stoji u zabeležnici.

Ela Dvornik
foto: Printscreen

Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i Ellina baka, oglasila se o slučaju u komentarima na Fejsbuk profilu jednog portala.

- Trebaju tri macana da ga oteraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati advokata i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je šta njegovo. Sve ove godine živi od njenog novca, auto koji je izabrao ona mu plaća lizing - napisala je u odgovoru na jedan komentar.

Žarka Kuljiš
foto: Printscreen/Instagram

- Nije ni centa zaradio, živeo je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća - poručila je Žarka.

- Ako je neko mislio da je on preduzernik, tačno je, dobro se udao i sad bi otpremninu - napisala je i dodala kako Čarls "živi u Hrvatskoj 10 godina, a ne zna ni jednu reč".

Kurir/24sata.hr

Bonus video:

00:24

ELA DVORNIK SKINULA SALO I POHVALILA SE RAVNIM STOMAKOM! Zamrzla masne naslage i čudnim tretmanom sad je SEKSI MAMA VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track