"ZABORAVLJA SE KO SU BILI PRE!" Sandra Rešić priznala da je pojedine kologe dovode do ludila, a razlog je ŠOK: Ovo im ne OPRAŠTA!
Foto: Kurir televizija

nije joj lako bilo

"ZABORAVLJA SE KO SU BILI PRE!" Sandra Rešić priznala da je pojedine kologe dovode do ludila, a razlog je ŠOK: Ovo im ne OPRAŠTA!

Stars -

Pevačica Sandra Rešić priznala je da je pojedine kolege nerviraju i to zbog toga što su na lakši način došli do mesta na estradnoj sceni.

Ne krije da su je ranije iritirale takve priče, a posebno to što se zaboravlja ko je na koji način došao do svog mesta i kako je izgledao taj put.

-Da li postoje kolege ili koleginice da me kod njih nervira što su nekako mnogo lakšim putem došli do ovoga gde su sad i da se nekako sve zaboravlja što im se dešavalo, šta su radili i da im je to sada sve oprošteno. Na primer ja se pojavim posle godinu dana, ubijem čoveka ne daj Bože i sve mi je oprošteno jer sam zvezda, to ne na primer nervira – rekla je ona.

Sandra Rešić
foto: Kurir televizija

Sandra kaže da je ipak ona sve morala da ostvari na teži način, ali priznaje da takav put nije želela, već se tako zadesilo.

-I to sada ne gledam na takav način, nekada sam gledala i pitala se „Kako je moguće druže“. Sada sam shvatila da se svako bori na svoj način i apsolutno ima pravo na to. Ako neko ima stomak za nešto, izvoli. Ja sam u životu išla težim putem, ne zbog toga što sam to želela, nego se zadesilo tako – zaključila je Sandra.

Sandra Rešić
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Sandra je došla u žižu interesovanja kada je učestvovala u rijalitiju "Zadruga", gde se istakla po svom britkom jeziku.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

02:04

AKO SI SE SNAŠLA DA ZARAĐUJEŠ NA TAJ NAČIN, SVAKA TI ČAST! Sandra Rešić komentarisala Stanijin postupak: To joj nije trebalo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track