"PRIHVATAMO BEBICU ZA ZETA!" Majka Teodore Delić pohvalila Macanovića, pa progovorila o ćerkinoj aferi s Majinim ocem Takijem
Foto: Printscreen

ISKRENO

"PRIHVATAMO BEBICU ZA ZETA!" Majka Teodore Delić pohvalila Macanovića, pa progovorila o ćerkinoj aferi s Majinim ocem Takijem

Rijaliti -

Slavica Delić, majka učesnice "Elite" Teodore Delić, je prokomentarisala je ćerkino ponašanje u rijalitiju, ali i odnos koji gradi s Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Za sada je dobra, ima malo oscilacija u raspoloženju. Nekada se naljuti, pa burno reaguje, što zameram, ali to će vremenom srediti, dok se navikne na rijaliti svet, biće okej. Nije navikla da bude među aždajama, vodila je pre toga miran, normalan život - priča na početku Teodorina majka, a potom je otkrila kakvo mišljenje ima o Nenadu Macanoviću Bebici, ali i njihovom odnosu, budući da on ne krije emocije prema njoj.

Elita, Nenad Macanović Bebica
foto: Petar Aleksić

- Meni je Bebica fin, dobar čovek. Smatram da je jedan od nekolicine njenih pravih prijatelja tamo, što mi je jako bitno i važno. Vidim da je tamo drugi diraju, on je brani, ne da na nju. Nenad je vrlo korektan, dobar je čovek, prvenstveno. On je njoj drag, ništa tu nije sporno, nego ona razmišlja o tome da li ću je ja podržati... A ja je podržavam u svemu što ona radi, svakako smo svi mi uz nju i podržavamo. Prihvatamo Bebicu za zeta - priča Slavica i dodaje:

- Ne bi ga ona poljubila da nije želela. Jeste, bilo je malo više vina te večeri, ali... Nenad je navalentan malo, ali je strpljiv, a sa njom samo treba imati strpljenja. Mislim da će to uroditi plodom.

Teodora Delić
foto: Privatna arhiva

Potom je prokomentarisala aferu svoje ćerke i znatno starijeg Takija Marinkovića.

- Tu stvarno nije bilo ničega. Taki je samo bio njen prijatelj napolju, izašli su nekoliko puta na ručak, večeru... Samo je to bilo, ništa više. Sa Takijem sam se više puta čula, pričali smo, komentarisali smo... Nema potrebe da joj provlače Takija, vidim da je to baš iritira, jer osim prijateljskih odnosa, ništa drugo nije imala sa njim - rekla je Slavica i zaključila

- Nije se ona nešto puno družila sa njim, ali svaki put kad se videla sa njim, znala sam da je sa njim. On ju je zvao na taj rođendan, nije se ona nametnula, nego je on nju pozvao na rođendan, a ona je otišla sa drugaricama da uveliča to veselje. Posle toga su se videli nekoliko puta, otišli na bazen, večeru... Ali ništa intimno. Taki neće da kaže, ali ja znam. Pitala sam ga što ne kaže direktno i otvoreno, on kaže:"Neka ih, ne razmišljaju".

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

04:18

Teodora Delić - Bolja sam riba od svih njih koje ce ući večeras

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track