ALEKSANDRIN BIVŠI JOJ IZ OSVETE IZBUŠIO GUMU Mladenovićka u strahu da žigolo ne objavi njihove EKSPLICITNE SNIMKE! Reagovala HITNA
Foto: Kurir, Privatna arhiva

HAOS U NAJAVI

ALEKSANDRIN BIVŠI JOJ IZ OSVETE IZBUŠIO GUMU Mladenovićka u strahu da žigolo ne objavi njihove EKSPLICITNE SNIMKE! Reagovala HITNA

Stars -

Aleksandra Mladenović još ne može da dođe sebi od stresa i šoka koji joj je priredio bivši dečko Stefan Č. koga je prijavila za pretnje i uznemiravanje.

On je nakon njene prijave dobio zabranu prilaska, koju je odmah prekršio jer se našao ispred pevačicinog stana nakon upozorenja, zbog čega ga je policija privela, pa je pušten posle nekoliko sati.

Aleksandra Mladenović
foto: Privatna Arhiva

Nakon izlaska na slobodu, Stefan je počeo da se redovno oglašava na svom Instagramu, gde je objavljivao fotografije sa Aleksandrom, ali je objavio i da mu je zabranjen ulazak u Srbiju. Kako je on državljanin Bosne i Hercegovine, od 24.10.2024. godine neće moći da ulazi u Republiku Srbiju.

- Hvala ljubavi - napisao je Stefan na Instagramu, a potom je ubrzo obrisao ovu objavu.

Kako saznajemo od Aleksandrinih komšija iz zgrade u Velikom Mokrom Lugu, Aleksandra je ovaj skandal jako teško podnela, pa je ceo dan u utorak preplakala, zbog čega su joj dati i lekovi za smirenje, kako bi se bar malo smirila. Kako u ovoj teškoj situaciji ne bi ostala sama, s njom u stanu su i njena porodica i najbliži prijatelji.

Ipak, da situacija uopšte nije bezazlena, svedoči i činjenica da je zbog teškog psihičkog stanja u kom se Aleksandra trenutno nalazi, morala da reaguje i ekipa Hitne pomoći.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen/ Instagram

- Aleksandra je baš loše. Kad je popusti dejstvo lekova za smirenje, samo plače. Tu joj je i mama, kuma Vanja, nekoliko prijatelja, ali ona je neutešna zbog svega. Oni su pokušali da je smire, ali bezuspešno. Kako im se poverila, jako se plaši Stefanove osvete i svega što je spreman da uradi. Ona se uverila da je on spreman na sve zarad malo medijske pažnje, pa misli da će on sad početi javno da objavljuje njihove intimne prepiske, slike i video snimke. Zbog toga je van sebe - priča Aleksandrina poznanica, pa otkriva nove detalje drame, koja se desila u ponedeljak:

- U trenucima ludila, kad je dolazio ispred zgrade i lupao joj na vrata, a ona nije htela da ga pusti u stan, Stefan joj je izbušio i gumu na automobilu koji je bio parkiran ispred. Mislio je da će je tako sprečiti da negde ne ode i pobegne od njega. Zato je i zvala policiju. Jadna Aleksandra. Dolazila je i ekipa Hitne pomoći u stan, zadržali su se nekih 15-20 minuta. Pozlilo joj je od tolikog stresa. Nadam se da će se oporaviti od svega ovog - završava naša sagovornica.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen YouTube

Inače, Stefan je u međuvremenu, zaključao profil i kao profilnu sliku postavio zajedničku fotku s Aleksandrom, iz vremena kad je ljubav između njih dvoje cvetala.

Aleksandra se nakon čitavog haosa oglasila na svom Instagramu gde je istakla da je njen bivši partner manipulator, da ju je varao i uznemiravao, te je upozorila devojke da paze kada je odabir muškaraca u pitanju.

Aleksandra Mladenović
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:44

SVIMA NEKO NEKADA ZABIJE NOŽ U LEĐA Aleksandra Mladenović otkrila skandal iz privatnog života: Bili su mi prijatelji, a onda...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track