"SVE JE OKEJ" Bivši dečko Aleksandre Mladenović ne prestaje da ŠOKIRA, tvrdi da su se POMIRILI, ona se odmah OGLASILA! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Instagram/stefan_cecarr

NOVA DRAMA

"SVE JE OKEJ" Bivši dečko Aleksandre Mladenović ne prestaje da ŠOKIRA, tvrdi da su se POMIRILI, ona se odmah OGLASILA! (FOTO)

Stars -

Aleksandra Mladenović prošla je kroz pravi pakao nakon što joj je bivši momak Stefan Č., pretio ubistvom i samoubistvom jer ga je ostavila.

Pevačica ga je prijavila policiji, nakon čega je on dobio i zabranu prilaska.

Nakon izlaska na slobodu, Stefan je počeo da se redovno oglašava na svom Instagramu, gde je objavljivao fotografije sa Aleksandrom, a poslednja u nizu objava, malo je reći da je šokirala sve, pa tako i samu pevačicu, koja je odmah reagovala.

Aleksandra Mladenović
foto: Printscreen Instagram

Stefan je objavio fotografiju sa Aleksandrom, nastalu u ranijem periodu, a u opisu je napisao: "Sve je okej, crknite dušmani". Ubrzo se i sama pevačica oglasila, te je obavestila fanove da je reč o staroj fotografiji i da do pomirenja neće nikad doći.

Podsetimo, Mladenovićka je u ponedeljak prijavila bivšeg dečka Stefana Čečara za pretnje i uznemiravanje nakon što je stavila na tačku na njihov odnos, a kako se saznaje, ona je to uradila zbog saznanja da se bavi najstarijim zanatom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track