PUBLIKA JE REKLA SVOJE! Dragana Mirković izglasana kao najveća estradna zvezda u Srbiji, odnela UBEDLJIVU POBEDU!
Foto: Printscreen

najveća regionalna muzička zvezda

PUBLIKA JE REKLA SVOJE! Dragana Mirković izglasana kao najveća estradna zvezda u Srbiji, odnela UBEDLJIVU POBEDU!

Stars -

Grandova publika imala je priliku proteklih nekoliko dana da glasa i da odluči ko je najveća estradna zvezda u Srbiji. Čitaoci su imali pet dana za glasanje, a odabrali su folk divu Draganu Mirković koja je odnela ubedljivu pobedu sa 33,73 odsto glasova.

U konkurenciji dvanaest pevača, iza Dragane se našla Svetlana Ceca Ražnatović koja je osvojila 20,25 odsto glasova, dok je Lepa Brena zauzela treće mesto sa 10,94 odsto glasova.

Rame uz rame sa Draganom, crteži, Dragana Mirković
foto: Kurir TV

Da je najveća zvezda mlađe generacije dokazala je i Aleksandra Prijović koja je u ovoj anketi zauzela visoko četvrto mesto sa 10,90 odsto glasova.

Kada je reč o pobednici, Dragana Mirković je dokazala da ima najveću, ali i najaktivniju armiju fanova koja se i sada potrudila da njihova miljenica pobedi u ovoj anketi i osvoji još jednu u nizu laskavu titulu, čime je još jednom dokazala zašto važi za najveću regionalnu muzičku zvezdu.

05:00

DRAMA! DRAGANA NAPUSTILA SNIMANJE: Folk zvezda UZNEMIRENA otišla iz studija, tresle joj se ruke, tražila hitan sastanak

Podsetimo, Dragana ove godine slavi veliki jubilej, 40 godina karijere koji će krunisati sa dva koncerta u Areni koji su zakazani za 29. i 30. decembar. Prvi koncert je rasprodat za samo nekoliko dana bez reklame, a pre nekoliko dana otvorena je prodaja i za drugi koncert.

Dragana Mirković se zahvalila onima koji su glasali.

U subotu 21.10. počeo je novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz Rame sa Draganom" koji će se emitovati svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Kurir.rs

Bonus video:

03:16

NAJEŽILA SAM SE! Dragana Mirković VAN SEBE nakon spektakularne koreografije plesača: ZASUZILE SU MI OČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track