DARA BUBAMARA KUPUJE VILU S BAZENOM NA MORU?! Ulaže u još jednu nekretninu, a prva komšinica joj je ova slavna KOLEGINICA
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

DARA BUBAMARA KUPUJE VILU S BAZENOM NA MORU?! Ulaže u još jednu nekretninu, a prva komšinica joj je ova slavna KOLEGINICA

Stars -

Dara Bubamara rešila je da kupi nekretninu na moru, a kako saznajemo, nakon dugog razmišljanja odlučila se da to bude Kipar. Ona je sa bivšim mužem Milanom pričala o tome gde bi bilo najbolje da kupi kuću gde će moći sa sinom, ali i sa prijateljima da uživa svakog leta, a da to ne bude Crna Gora jer joj ipak treba privatnost.

Mnoga mesta su bila u opticaju, a onda je razgovarala sa Cecom koja joj je rekla da se blizu njene nekretnie na Kipru prodaje kuća. Dara je odmah sa agentima stupila u kontakt i dogovorila se oko detalja. Raduje se što je blizu Cece, jer će onda moći da se tokom leta druže, pošto su sada najbolje drugarice.

Dara Bubamara
foto: A.J. Panić

"Dara će ovih dana kada bude imala slobodnog vremena da ode na Kipar kako bi videla uživo kuću í kaparisala je. Dobila je video-snimak i fotografije i rekla je da ima želju da nešto preuredi i renovira po njenom ukusu. U dvorištu ima i manji bazen, a njen sin Kosta se najviše raduje toj nekretnini, jer će imati gde da uživa", priča izvor blizak Dari.

"Nju bivší muž savetuje da novac uloží u neku nekretninu na moru, ali ona o tome nije ozbiljno razmišljala, međutim, pre nekoliko meseci su opet pričali i ona se složila da je to pametno ulaganje. Pomenula je to i Ceci koja joj je preporučila Kipar od srca jer je tamo uvek imala svoju oazu mira".

kurir.rs/star

Bonus video:

00:46

U ovom luksuzu odmara Dara Bubamara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track