SEĆATE LI SE DEVOJKE ČAROBNOG GLASA? Bila je zvezda devedesetih, a onda naglo nestala! Evo šta danas radi Ceca Slavković
Foto: Printskrin Youtube

nekad i sad

SEĆATE LI SE DEVOJKE ČAROBNOG GLASA? Bila je zvezda devedesetih, a onda naglo nestala! Evo šta danas radi Ceca Slavković

Stars -

Svetlana Ceca Slavković nije volela silnu medijsku pažnju koja je prirodno došla sa njenim uspehom u muzici, ali i sa vezom sa jednim poznatim pop pevačem. Ona se povukla iz javnosti, ali i danas izgleda gotovo isto kao nekad.

Ceca Slavković
foto: Youtube screenshot

Bila je jedna od najpopularnijih pevačica devedesetih godina, a njene pesme su i dan danas veliki hit i redovne su na kućnim plejlistama. Njen glas tada nikog nije ostavio ravnodušnim.

Iako je bila jedna od najboljih srpskih pevačica, a klupski nastupi na kojima je pevala su uvek bili puni do poslednjeg mesta, na vrhuncu svoje karijere napustila je muzičku scenu i skroz se povukla iz javnosti.

Ceca Slavković
foto: Printskrin Youtube

„Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim“, otkrila je Ceca u jednom intervjuu.

Danas se bavi vokalnom produkcijom, i radi u muzičkim studijima zajedno sa pevačima, a na svojim profilima na društvenim mrežama nije naročito aktivna. Mnogima i dalje nedostaje i njeni verni obožavaoci komentarišu da je šteta što se povukla, baš zbog muzičkog dara koji ima.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:11

ZGAZILA SAM GA ŠTIKLOM IZ SVE SNAGE! Goca Tržan ispričala kako je na jednom nastupu REŠILA navalentnog muškarca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track