SUZANA JOVANOVIĆ OTVORENO O POVLAČENJU SA ESTRADE! Ovo je glavni razlog a evo kako je Saša reagovao kad mu je SAOPŠTILA ŠOK ODLUKU
Foto: Printscreen Magazin In

Otvoreno PRIZNALA

SUZANA JOVANOVIĆ OTVORENO O POVLAČENJU SA ESTRADE! Ovo je glavni razlog a evo kako je Saša reagovao kad mu je SAOPŠTILA ŠOK ODLUKU

Stars -

Pevačica Suzana Jovanović nedavno je otvoreno govorila o povlačenju sa scene. Tom prilikom je istakla da se u jednom periodu zaista umorila i da je imala veliku podršku od supruga kada mu je saopštila tu odluku.

Suzana kaže da je 1999. godina za nju bila radna i da tada imala posla možda najviše u karijeri. Tada je ostala u drugom stanju i onda je odlučila da napravi pauzu.

Suzana Jovanović
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

-Tada mi je Saša zajedno sa Stevom Simeunovićem uradio hit „Džabe care“ i tu mi se posrećilo odmah da sam toliko radila, toliko sam bila premorena. Više nisam zanala ni u kojoj sam državi, ni gde pevam, za koga pevam - rekla je ona.

Suzana je priznala i kako je Saša reagovao kada mu je saopštila tu odluku i priznala da li je on uticao da se povuče sa scene.

Suzana Jovanović
foto: Printscreen Magazin In

-Onda je došla trudnoća, rodila sam Aleksandru i tada sam se povukla. To Saša nije tražio od mene, ja sam tako odlučila, a on je kao i ja njemu uvek bio moja podrška. Rekao je tada „Ljubavi, ako tako želiš, ti se povuci, posveti se deci, domu, a ja ću da radim“. Tada smo stavrali Grand i njemu je trebala podrška, ali kada znate da vam je kod kuće sve u redu, onda vam nije teško.

Suzana Jovanović, Saša Popović
foto: Kurir televizija, Antonio Ahel/ATAImage

Iako je godinama harala estradom i važila za jednu od najvoljenijih pevačica, Suzana ističe da je mir koji ima u porodici nešto što je najviše čini srećnom.

-Nije mi žao zbog pauza, ja sam porodičan tip i ne mogu da pobegnem od svoje prirode. Volim porodicu, supruga, decu i ne želim da mi iko taj moj mir i tu oazu pokvari. Ja biram sada gde idem, s kim ću da se družim, šta ću da kažem i hvala Bogu da sam došla u tu situaciju - zaključila je ona.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

08:22

Suzana Jovanović se navikava na ulogu svekrve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track