SAŠKA VESELINOV NAHVALILA SVEKRA ZA SVE PARE! Uputila mu javno OVE REČI, prepričala razgovor sa njim, a onda ga nazvala POSEBNIM
Foto: Printskrin/Instagram

lep gest

SAŠKA VESELINOV NAHVALILA SVEKRA ZA SVE PARE! Uputila mu javno OVE REČI, prepričala razgovor sa njim, a onda ga nazvala POSEBNIM

Stars -

Saška je postala deo porodice Đoković prošle godine u septembru i ne krije da su joj dragi svi članovi iste.

Saška Veselinov Đoković, supruga Đorđa Đokovića, objavila je na Instagramu video na kojem Srđan Đoković priča o tretmanima tela na kojima je bio, te je iskoristila trenutak da mu uputi emotivnu poruku.

Đorđe Đoković
foto: Petar Aleksić

- Ovaj čovek je poseban na 101 način - napisala je Saška uz emotikon srca, a potom je prepričala njihov razgovor.

"Snajka, krenuo sam na tretmane tela. Znaš kako to zateže kožu, izbacuje toksine, smršao sam, izgubio masti... Moraš i ti da probaš", napisala je Saška, a onda mu je odgovorila:

"Znam, idem već tri godine na to".

Srđan je potom navodno dodao: "I ti to meni nisi rekla", što je Sašku nasmejalo do suza.

Saška Veselinov
foto: Printscreen

Podsetimo, Saška i brat Novaka Đokovića, Đorđe, otpočeli su vezu leta 2021. godine, a godinu dana kasnije su ljubav krunisali brakom u Beogradu, a u martu ove godine su postali roditelji dečaka Aleksandra.

- Đole me na svaki mogući način usrećuje i ništa mu nije teško da uradi za mene. Zaista mi je u potpunosti posvećen i zahvalna sam što imam takvog partnera - rekla je Saška jednom prilikom za medije.

Kurir.rs / Hello

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track